5 x Pannenkoeken eten in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 13 maart 2018

Pannenkoeken, wie houdt er niet van! Met appel, kaas of spek, het is altijd een favoriet voor jong en oud. Maar waar eet je de lekkerste pannenkoeken van Den Haag? Wij hebben een lijstje voor je:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oma Toos

Oma Toos Scheveningen
Foto: Oma Toos

Bij Oma Toos op Scheveningen draait alles om oer-Hollandse eten uit oma’s tijd. Van stamppot met een speklap tot poffertjes en pannenkoeken in alle soorten en maten.


Meer over Oma Toos ontdekken?

Oma Toos restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Doctor Lelykade 3r, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Will’s Pancakehouse

In hartje Den Haag kun je hier al ruim dertig jaar terecht voor lekkere pannenkoeken. Het restaurant werd al die tijd gerund door vader en zoon Will en Berry van der Kolk, inmiddels heeft Berry samen het restaurant met zijn vrouw Racheal overgenomen.

Paviljoen Malieveld

Lekker ouderwets, zoals het hoort. Poffertjes, pannenkoeken en lekker broodjes. Na afloop natuurlijk ook nog een rondje lopen door het parkje!

Restaurant PEX

pex
Foto: Ranja & Rosé

In de bosjes van Pex ligt dit zeer kindvriendelijke (pannenkoeken)restaurant. Voor het grote terras ligt een speeltuintje, waar peuters en kleuters lekker spelen, zonder dat ze er vandoor kunnen. In het restaurant is er nog een enorme speelkamer waar de kinderen zich ook bij slecht weer goed kunnen vermaken. Of ze nog veel aan tafel zitten, is de vraag 😉


Meer over PEX ontdekken?

PEX restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 00:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Evert Wijtemaweg 5, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Boerderij Meijendel

Een heerlijke plek in de natuur om een hapje te eten en wat te drinken. Buiten vind je een enorm terras en daarnaast een waterspeelplaats. Aan de overkant is een grote speelweide en de boerderij is op loopafstand van het Monkeybos. Je kunt hier heerlijke pannenkoeken eten, maar er is nog veel meer lekkers te krijgen in het zelfbedieningsrestaurant.

Lees ook:

7 x Haagse pannenkoekenrestaurants

Jaha! We weten dat we twee dagen te laat zijn voor Sint Pannekoek -dat was op donderdag 29 november-...

BewarenBewaren

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.