5 x lekker lunchen in het centrum

Door Martine Linnemeijer - Chambone 6 maart 2018

Er bestaat een zeer grote kans dat je binnenkort hebt afgesproken om met een vriend of vriendin te gaan lunchen in Den Haag. Bijkletsen en eten is sowieso een topcombi dus hebben wij de leukste, lekkerste en gezelligste lunchtentjes voor je op een rij gezet. In het centrum. Eat your heart out!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Fratelli

Fratelli Den Haag

Heel sfeervol ingericht, waanzinnig gave locatie natuurlijk, naast de hofvijver, recht tegenover het torentje van de premier. Eten zo lekker, alsof je écht in Italie bent. Kan ook niet anders met een keuken vol Italianen.


Meer over Fratelli ontdekken?

Fratelli italiaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 23:00

Tournooiveld 1, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Anne & Max

Foto: Anne & Max

Een heerlijk plekje midden in de stad, naast de Grote Kerk. Voor de lunch ben je bij Anne&Max sowieso aan het juiste adres. Ze hebben veel verschillende sandwiches en uiteraard de bekende Anne&Max Clubs zijn zalig! Daarnaast serveren ze gezonde salades, huisgemaakte soepen, warme panini uit de oven en vers belegde baguettes. Met verse producten en als het kan biologisch, altijd fijn!


Meer over Anne&Max ontdekken?

Anne&Max koffiebars

Nu gesloten09:00 - 19:00

Kerkplein 4, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

Zeta

Foto: Terras Zeta

Zeta is een populair eetcafé aan de Grote Markt van Den Haag. Hier kan je makkelijk de hele dag blijven hangen, met wat vrienden of je laptop. Het eten is geweldig en het terras nóg beter. Wij zijn dol op de sandwich gerookte zalm met avocado en wakame.


Meer over Zèta ontdekken?

Zèta cafés

Nu gesloten10:00 - 01:00

Grote Markt 28, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Happy Tosti

Happy tosti
Happy tosti

Wie wordt er niet blij van een tosti! En bij Happy Tosti worden wij altijd dubbel gelukkig, want het personeel is hier zo top! De Happy-medewerkers met een arbeidsbeperking serveren namelijk niet alleen de lekkerste tosti’s maar doen dat met zóveel plezier. Vrolijkheid gegarandeerd.


Meer over Happy Tosti ontdekken?

Happy Tosti lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Korte Poten 5, Den Haag

Bekijk meer:lunch

Bloem

Bloem
Bloem

Een beetje verscholen, in een zijstraatje van het Plein, vind je de knusse zaak van Bloem. Een ‘huiskamer’ met alles erop en eraan. Van theepotlamp aan het plafond tot authentieke (lees: Kringloop) bloemenschilderijen aan de muur. Zoek je favoriete stoel uit en geniet van de lekkerste Italiaanse koffie en uiteraard de homemade taart op een gezellig bordje uit grootmoeders tijd. Maar de lunch is ook tóp. Wat dacht je van een Club Sandwich of stuk zelfgebakken quiche?


Meer over Bloem ontdekken?

Bloem lunch

Nu gesloten11:00 - 18:00

Korte Houtstraat 6, Den Haag

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.