5 x Lekker uit eten voor maximaal €15,-

Door Allan Vos 22 april 2018

Lekker uit eten gaan dat vindt iedereen leuk. Het liefst elke dag zelfs. Maar ja, uit eten gaan kost wat… Daarom dachten wij; laten we eens een lijstje maken met goedkope restaurants. Eetgelegenheden waar je voor maximaal €15,- een lekkere maaltijd kunt scoren.

<< < Pagina 5 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Sissende Sampan

Restaurant Sissende Sampan Den Haag

De Sampan is als een Thaise huiskamer, met een ongedwongen sfeer. Voor maar € 14,50 heb je al een 3- gangen menu dat met veel liefde wordt klaargemaakt door de Thaise kokkin. Écht Thais eten dus 🙂

De Sissende Sampan thaise restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Laan van Meerdervoort 207,, Den Haag

Bekijk meer:thaise restaurants

Proeflokaal Bregje

Foto: Proeflokaal Bregje

Bij Bregje kun je een heerlijk 3-gangen menu eten voor een vaste prijs. Van maandag t/m woensdag voor € 12,50 en van donderdag t/m zondag voor € 14,50. Huisgemaakte gerechten, een leuke sfeer én een mooie prijs, wat wil je nog meer?

Proeflokaal Bregje restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Laan van Meerdervoort 209, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bar Bistro Speakers

Foto Speakers Facebook

Gezellig restaurant met een theatraal verhaal. Je kunt ook hier weer voor weinig eten. Een menu met voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht heb je al voor € 14,50. En, extra leuk: elke 3e zondag van de maand is er live jazz muziek te beluisteren.

Bar Bistro Speakers restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 18:00

Maliestraat 16, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bleyenberg/ Kantine

Foto Facebook Bleyenberg
Foto Facebook Bleyenberg

Elke maandag stelt chef Yke een heerlijke maaltijd voor je samen waarvan je geniet met een speciaalbiertje of een glas wijn voor maar € 15,-. Denk maar aan: Marokkaans stoofpotje van lamsvlees en rund. Geserveerd met ingelegde bloemkool en vers platbrood uit eigen oven. Of het beroemde mosselpannetje. Italiaans bereid met rode wijn en een heerlijke tomaten basilicum saus. En die gaan natuurlijk het best samen met een lekker bakje verse friet. Zo begint de week nog eens goed zeg!

Bleyenberg cafés

Nu gesloten09:00 - 01:30

Grote Markt 10, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Not Out

Not Out Den Haag
Not Out Den Haag

Bij dit sportscafé kun je niet alleen genieten van de sportwedstrijden op TV en een biertje, maar ook de keuken is heerlijk en betaalbaar. Ze hebben diverse gerechten onder de € 15,-. Zo kost een biefstukje € 13,50 en hebben ze diverse hamburgers voor € 10,50. Lekker eten gecombineerd met sport, een drankje en vrienden: perfect toch?

Not Out cafés

Nu gesloten12:00 - 02:00

Valeriusstraat 18, Den Haag

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 5 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.