5 Heerlijke plekken om te ontbijten in de zon

Door Joyce Hoogland 31 juli 2018

De 26-jarige Marit Berghout verhuisde anderhalf jaar geleden naar Den Haag. Deze zomer gaat zij voor ons op stap en schrijft over de leukste uitjes in Den Haag. Afgelopen weekend is Marit op zoek gegaan naar zonnige ontbijtplekjes.

<< < Pagina 3 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ontbijt bij Barbarossa

Ontbijt bij Barbarossa Beachclub. Foto Facebook

Weg van de grote massa en je onderdompelen in het chiquere stuk van Scheveningen: het Zwarte Pad. Hier vind je strandtent Barbarossa. Met je voetjes in het zand kun je hier lekker wakker worden onder het genot van een yoghurtje, croissantje, uitsmijter of pancakes. Maar wil je echt uitpakken met je ontbijt? Ga dan op zondagochtend hierheen, want dan kun je gebruikmaken van het super uitgebreide ontbijtbuffet met héél veel lekkers voor € 14,95.


Meer over Barbarossa Beach ontdekken?

Barbarossa Beach strandtenten

Nu open09:00 - 01:00

Zwarte Pad 61, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Ontbijten bij Pistache café

Ontbijt bij Pistache café

Ben je niet zo gek op zand? Dan kun je ook prima in het centrum terecht voor een lekker ontbijtje. Bij Pistache café zit je buiten op een knus terras met uitzicht op de paleistuinen. Ook hier heb je een ruime keuze uit bijvoorbeeld wentelteefjes, yoghurt met granola of kokoswafels met chocola. Maar wij kozen voor de açai bowl (€ 7,-): en die was lekker!


Meer over Pistache Café ontdekken?

Pistache Café cafés

Nu open08:00 - 17:00

Prinsestraat 134, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Ontbijt bij strandpaviljoen Zuid

Ontbijt bij strandpaviljoen Zuid. Foto Facebook

Je moet er even een fiets- of wandeltocht voor over hebben, maar dan kom je wel op een heerlijk (vaak rustig) stuk strand uit met een hele relaxte beachclub: Strandpaviljoen Zuid. Je kunt kiezen uit een ‘gewoon’ tafeltje, een hoge tafel, een picknicktafel of zit je liever onderuit in een van de gekleurde strandstoeltjes? Ontbijtje en koffie erbij en jouw dag aan het strand kan niet beter beginnen! Bij Zuid kun je een ontbijtplateau bestellen voor €12,50 met onder andere Turks brood, een ei, beleg, verse jus d’orange en Griekse yoghurt.


Meer over Strandpaviljoen Zuid ontdekken?

Strandpaviljoen Zuid strandtenten

Nu open09:00 - 00:00

Zuiderstrand slag 11, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

Ontbijt bij Capriole Café

Koffie en taart bij Capriole Café. Foto Facebook

Zoek je graag verkoeling bij het water, maar geen zin in het strand? Ga dan naar Capriole Café aan de Fokkerhaven. Een tof, industrieel gebied waar je relaxed je dag kunt opstarten. En wat helemaal fijn is: ze hebben hier een koffiebranderij, dus reken maar op een heerlijke koffie! Je hebt geen enorme keuze aan ontbijtjes, maar als je voor de ontbijtplank gaat, heb je van alles wat. Hoef je ook niet meer te kiezen 😉 De ontbijtplank met onder andere desembrood, een gepocheerd ei en pancakes kost €11,50.


Meer over Capriole Café ontdekken?

Capriole Café koffiebars

Vandaag gesloten

Fokkerkade 18, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

Ontbijten bij het Juni Café (Nutshuis)

Smoothies Juni café in het Nutshuis. Foto Facebook

Van dit schattige café (waar het altijd juni lijkt, vandaar de naam) heb je er zelfs twee in Den Haag. Eén daarvan is te vinden aan de Molenstraat en de andere zit in het Nutshuis aan een verborgen stadstuin. Een cultureel plekje met geen enorme kaart, maar wel heel rustig en fijn om even wakker te worden. Je kunt kiezen uit yoghurt met granola en fruit (€ 5,75) of een ontbijtsandwich met ei (€ 6,50). Smullen!


Meer over Juni café (in het Nutshuis) ontdekken?

Juni café (in het Nutshuis) restaurants en horeca

Nu open08:30 - 17:30

Riviervismarkt 5, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gastredacteur

Wil jij ook een keertje schrijven over jouw favoriete Haagse restaurants, cafés, strandtenten of winkels?

Reageer dan op deze advertentie:

Gastredacteur Indebuurt
Topper

Gastredacteur zomerrubriek Indebuurt

Indebuurt Den Haag
Vrijwilliger - Geplaatst op 31 jul 2018
< < Pagina 3 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.