Dit zijn de 3 Haagse nieuwkomers in de restaurantgids Lekker

Door Martine Linnemeijer - Chambone 2 november 2017

De restaurantgids Lekker heeft zijn jaarlijkse top 500 bekend gemaakt. En wat denk je? Er staan maar liefst 22 Haagse restaurants in! We schreven eerder al over twee noteringen in de top 100. Maar ook deze 3 verdienen onze aandacht, want dit zijn de nieuwkomers uit Den Haag in de 40e editie van Lekker:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weduwe van der Toorn

Een korte samenvatting uit Lekker: “Het is er nog steeds net zo Spartaans als decennia geleden toen deze zaak al visliefhebbers van heinde en verre trok. De hoofdgerechten zijn ruim bedeeld: sliptong en kabeljauw, uitstekend gegaard en mooi op smaak. Aangename doe-maar-gewoon zaak.”


Meer over Weduwe van der Toorn ontdekken?

Weduwe van der Toorn restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Treilerdwarsweg 2, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Palmette

Een korte samenvatting uit Lekker: “De keuken is mediterraan met haar octopus, bisque en bloedworst. We nemen een verrukkelijke wijn – Condrieu ‘la petit cote’, 2015 – en smullen van de garnalenkroketjes met gefrituurde peterselie en citroen. Heerlijke kost, bij een aangenaam uitzicht over het vernieuwde terras.”


Meer over Palmette ontdekken?

Palmette restaurants en horeca

Nu open07:30 - 00:00

Plaats 27, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Capriole Café

Koffie in Den Haag - Capriole Cafe
Foto: Capriole Cafe

Een korte samenvatting uit Lekker: “Totale verrassing bij een nieuw jachthaventje in industriegebied De Binckhorst. Het nieuwe restaurant-café is de ‘eetzaal’ van koffiebranderij Capriole. Alles is nieuw, industrieel design en uit de open keuken van chef-kok Jack Luteijn komen ontbijt-, lunch- of dinergerechten. Daar schuilt de verrassing: die keuken serveert uitstekende en eigentijdse gerechten. Goed op smaak, allemaal.”


Meer over Capriole Café ontdekken?

Capriole Café koffiebars

Vandaag gesloten

Fokkerkade 18, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.