Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo zie je thuis al of het druk is in Haagse winkels, in het Zuiderpark of op het strand

Door Joyce Hoogland 20 mei 2020

Er komen nog heel wat mooie dagen aan, en je wilt er dan vast wel even op uit. Maar je bent niet de enige. Misschien gaan net op die dag en op dat tijdstip heel veel mensen een ommetje maken. Of je moet boodschappen doen en wilt niet in een overvolle winkel lopen. Hoe weet je dan wanneer je waar kunt zijn? Er zijn wat handige tools en die leggen we even uit:

Belangrijk: indebuurt raadt aan om je altijd aan de coronamaatregelen van RIVM te houden.

Wil je bijvoorbeeld een wandeling maken in het Zuiderpark? Dan kun je bij Google maps eerst even checken of het druk is:

• Open  Google Maps app of gaan naar google.nl/maps
• Zoek naar een bepaalde locatie, bijvoorbeeld Zuiderpark
• Open de locatie (tik onderaan op de ‘kaart’)

Je ziet nu de openingstijden en overige informatie en ook een grafiek die de piekuren toont tijdens de opening. Door naar links of rechts te vegen kun je andere dagen van de week bekijken. Zo kun je kijken wanneer het te druk is om boodschappen te doen of om een attractie te bezoeken.

Zuiderpark, Google

Die functie van Google Maps werkt ook bij winkels zoals de TK Maxx of winkelcentra zoals Leyweg. Daar kun je zelfs zien hoe druk het op dit moment is. Hetzelfde geldt voor veel supermarkten zoals de Albert Heijn aan de Grote Marktstraat.  Of wil je voor je verse groente even naar de Haagse Markt? Check dan hier of het druk is.

Strand

Máár wat als je naar het strand wilt. Daar hebben we deze gegevens nog niet van kunnen vinden. Wel zijn daar webcams waarop je dus live kunt zien of het druk is:

 

Meer over

Doen

adv.