Yes, ook in de winter is er in Den Haag een foodtruckfestival!

Door Joyce Hoogland 13 november 2017

Als je dacht dat er in de winter geen foodtruckfestivals zijn, dan heb je het mis. Zaterdag 18 en zondag 19 november is op De Pier de wintereditie van het foodtruckfestival What the fork!?!

Het festival What the fork ?!? bewijst dat foodtruckfestivals niet alleen voor de zomer zijn. Op de overdekte Pier kun je dit weekend genieten van de lekkerste gerechten. Van vlees tot vegetarische van bitter tot zoet, alles wordt voor je neus bereid.

Foodtrucks

Op De Pier staan 15 foodtrucks. Je kunt bijvoorbeeld bij Fudge en More heerlijke zelfgemaakte Fudge proeven. Soep staat er met een omgebouwde paardentrailer van bijna 40 jaar oud. Het bijzondere aan de trailer is dat je er ook aan de bar kunt zitten om in alle rust van een soepje te genieten. Heb je trek in worst? Ook dan ben je bij De Pier aan het juiste adres. Chorizo & Co maken de lekkerste broodjes worst.

Foodtruck What the Fork
What the Fork?!? Kreative Events
Foodtruck What the Fork

Winkeltjes

Naast lekker eten kun je op dit festival ook winkelen. Onder andere Exclusive Plus Fashion verkoopt dameskleding in grote maten en Eef Cmo verkoopt haar zelfgemaakte kussens.

Foodtruck What the Fork
Foodtruck What the Fork

Handige info

Het festival op De Pier is gratis toegankelijk en duurt zaterdag 18 november van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 19 november van 12.00 tot 20.00 uur.

Meer over

Doen