Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je meemaken: Pathé Spuimarkt heeft nu een zaal met drie (!) schermen

Aangeboden door Pathé 3 januari 2020

Naar de bioscoop gaan is nu nóg leuker geworden, want Pathé Spuimarkt heeft nu een zaal met maar liefst drie schermen. Denk jij nu: ”Vet, dat wil ik meemaken!”? Dan bof je, want de komische actiefilm ‘Jumanji: The Next Level’ is al te zien in de ScreenX-zaal. 

Van alle kanten

ScreenX is een nieuwe zaal die je verder alleen vindt bij Pathé Spuimarkt. Boffen wij Hagenezen even! In de zaal heb je niet één, niet twee, maar drie schermen! Met ScreenX ben je door film omgeven. Het verhaal komt van alle kanten, waardoor je er volledig in wordt gezogen. Er valt niet aan te ontsnappen en daardoor word je compleet meegezogen in de film! In de video hieronder ontdek je er meer over:

Tekst gaat verder onder de video

In de wereld van Jumanji

Wil je zelf ervaring hoe ScreenX is? Jumanji: The Next Level is vanaf nu te zien in Den Haag. In deze film zie je hoe de avonturiers uit deel één terugkeren naar Jumanji, om er vervolgens achter te komen dat het spel compleet is veranderd. Om te ontsnappen uit het gevaarlijkste spel ter wereld, moeten de spelers dorre woestijnen en besneeuwde bergen trotseren. Zal het hen lukken om terug te keren naar de gewone wereld…?

Koop je kaartjes!

Wil jij als één van de eersten in Nederland ervaren hoe het is om film te kijken in ScreenX? Via de oranje button hieronder koop je meteen kaartjes voor ‘Jumanji: The Next Level’. Momenteel is dit de enige film die wordt vertoond in ScreenX, maar hou vooral de website van Pathé in de gaten voor nieuwe films in ScreenX.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé. Meer over Pathé ontdekken?

adv.