Wij waren een dagje op De Pier en dit hebben we gedaan

Aangeboden door De Pier 10 december 2017

Wat een heerlijk dagje hadden wij op De Pier! Je kunt je hier van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat vermaken. Een dag was zelfs te kort om alles te doen. Dus woon je in Den Haag of ben je een keertje in de buurt? Een dagje Pier moet zeker op je lijstje staan. Ook in de winter worden er veel leuke dingen georganiseerd.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie!

Happy Moodz De Pier
Foto: Happy Moodz De Pier

Wil je je dag echt goed beginnen? Dan kan je hier heerlijk ontbijten. Je kan een yoghurt met of zonder vers fruit bestellen en natuurlijk een heerlijke koffie. Met onze koffie en lekker taart hadden wij gelijk een HappyMoodz!

Happy Moodz restaurants en horeca

nu open10:00 - 21:00

Strandweg 150-156, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Springen en relaxen

Float Scheveningen De Pier
Float Scheveningen De Pier

Na de koffie mochten de de kids lekker even uitrazen bij Play & Bounce. Lekker spelen, klimmen, kruipen en klauteren. Met uitzicht op zee en strand moet dit toch wel een van de mooiste speelplekken van Scheveningen zijn. Terwijl de kids zich vermaakten, kon mama even relaxen bij Float Center. Heb je dat wel eens gedaan? Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat blijkbaar gelijk aan 5 uur slapen. Je kunt begrijpen dat wij de rest van de dag megarelaxed waren.

Floatcenter De Pier speciaalzaken

nu open10:00 - 22:00

Strandweg 152, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Play & Bounce entertainment

vandaag gesloten

Strandweg 150-154, Den Haag

Bekijk meer:entertainment

Lunch

Kibbelking De Pier
Kibbelking De Pier

Als je op zee zit moet je natuurlijk een visje eten! En dat kan meer dan prima bij De Kibbelking. De koks gebruiken natuurlijk alleen dagverse vis uit de Noordzee. Je kunt kiezen uit Kabeljauwkibbeling, Calamari en Fish & Chips. Als je eens iets anders dan anders eet dan kies je voor de Japanse, Engelse of Aziatische variaties. Zoals overal op De Pier zijn er ook hier gezellige zitjes, maar je mag als je eten en drinken ook gewoon meenemen naar het strand of het bovendek van de Pier. Super relaxed als het zonnetje schijnt natuurlijk.

Kibbelking restaurants en horeca

nu open10:00 - 21:00

Strandweg 150-154, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Reuzenrad

De Pier
Foto: Milene van Arendonk

Natuurlijk kon een rondje in het reuzenrad niet ontbreken! In de mooie gondel pasten we prima met 4 personen, het uitzicht was fenomenaal! Het waaide wel behoorlijk toen wij er waren en daar moet je wel tegen kunnen. Natuurlijk is het allemaal heel safe maar wij vonden het ook best spannend.

Skyview de Pier bezienswaardigheden

nu open11:00 - 22:00

Strandweg, Scheveningen

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Borreltijd

Open Haard Den Haag
De Pier

Na ons avontuur in het reuzenrad waren we wel toe aan een lekker drankje. Bij Bar de Pier kan dat prima! We hebben heerlijk bij de grote houtkachel gezeten met een wijntje een paar lekkere borrelhapjes. Als het weer het toelaat mag je je drankjes ook meenemen naar het bovendek.

Bar De Pier cafés

nu open10:00 - 22:00

Strandweg 104

Bekijk meer:cafés

Pizza

Veni Vidi Pizza De Pier
Veni Vidi Pizza De Pier

Dinnertime! Omdat er een aanbieding geldt voor Indebuurt lezers, kozen wij voor Veni Vidi Pizza. Een 3-gangen diner voor 17,50 euro, dat is een mooi prijsje natuurlijk! We begonnen met de Toscaanse tomatensoep, daarna kozen we pizza met rucola en we hebben het gezellige etentje afgesloten met de huisgemaakte tiramisu. Te. Lekker.

Veni Vidi Pizza op De Pier pizzeria's

nu open10:00 - 21:00

Strandweg 152 (De Pier), Den Haag

Bekijk meer:pizzeria's

Tasty Comedy

Tasty Comedy De Pier
Tasty Comedy De Pier

Na het eten zijn we heerlijk achterover gaan zitten om te genieten van een hele leuke show. De meeste shows bestaat uit twee Nederlandstalige comedians, en twee Internationale comedians. Je kunt er heerlijk eten tijdens de show, maar dat hoeft niet. Aangezien wij al hadden gegeten, hebben wij alleen het drankenarrangement genomen.

Tasty Comedy restaurants en horeca

Op aanvraag

Strandweg 150 - 154, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lekker slapen

Suites De Pier
Suites De Pier

Hoe ideaal! Na de show liepen we zo naar onze suite, waar we heerlijk hebben geslapen met het ruisen van de zee op de achtergrond. De suites zijn super de luxe ingericht, met bubbelbad en een zalig bed. En gratis gebruik maken van de minibar is ook niet vervelend. Maar die plek he… daar kan echt niets tegenop!

De Pier Suites hotels

Strandweg 152, Den Haag

Bekijk meer:hotels

December programma

KATVANGER OP DE PIER
Je kunt Katvanger zien optreden op het Pierpodium op zaterdag 16 december van 14.00 – 17.00 uur.

JAZZ DAYZ
De Pier Jazz sessies zijn weer terug, beleef de perfecte zondagmiddag met heerlijke vibes en een zwoele programmering op het Pier Podium. Zondag 17 december vanaf 15.00 uur.

THE MATCH
Een humoristische voorstelling waarin met veel energie een voetbalwedstrijd wordt gedanst. Bij deze voorstelling zijn ook de jongens van begin tot eind geboeid! Zondag 17 december om 14.00 uur.

THE  LIGHTHOUSE MUSIC COLLECTIV
Thank god it’s Friday! Luid je weekend in met een heerlijke vrijdagmiddagborrel vol met de grootste hits uit the ’80, ’90 en ’00 tijdens The Lighthouse Music Collective. Vrijdag van 16.30-20.00 uur

KNUTSELPIER
Creatieve kinders opgelet! Op donderdag  28 december kun je lekker komen knutselen met je vriendjes en vriendinnetjes bij de Knutseljuf op de Knutselpier. Van stoere armbanden tot mooie tasjes… creëer erop los!

OUDEJAARSMARKT
Het jaar 2017 is bijna ten einde maar voor het echt zo ver is, komt er nog een laatste markt op De Pier Scheveningen op 29 en 30 december. Met veel handmade, vintage, unieke, delicatessen en andere producten wordt het jaar 2017 goed afgesloten.

De complete agenda vind je hier

De Pier restaurants en horeca

nu open10:00 - 22:00

Strandweg 150-154, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶