Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wie wil jij in het zonnetje zetten? Het Nationale Theater trakteert!

Aangeboden door Het Nationale Theater 13 december 2017

Heb jij een buurvrouw bij wie je altijd terecht kunt als je je sleutels weer eens vergeten bent? Of ben je zo blij me die ene vriend die gewoon altijd voor je klaar staat? Dan is dit je kans om hem of haar in het zonnetje te zetten! Vertel het ons en maak kans op 2 vrijkaarten voor De Revisor, op zaterdag 23 december in de Koninklijke Schouwburg.

Dit is het seizoen van geven en eigenlijk is er niets mooiers dan dat. Zeker als je daarmee iemand die belangrijk voor je is in het zonnetje kunt zetten. Laat via [email protected] of de Facebookpagina van Het Nationale Theater weten wie jij deze kerst op een avondje uit wil trakteren. Je maakt daarmee kans op 2 vrijkaarten voor De Revisor op zaterdag 23 december in de Koninklijke Schouwburg!

Miranda: “Ik wil graag samen met mijn man Marco omdat hij me altijd zo lief naar mijn werk brengt als ik in het weekend moet werken.”

Claudia: “Ik zou als ‘buddy’ graag mijn ‘maatje’ mee willen nemen. Ze is een fantastische dame van 91 jaar en ik bezoek haar elke week. Door haar handicap komt ze niet makkelijk de deur uit en omdat ze ook niet goed ziet, denkt ze vaak laat maar zitten. Ik wil haar graag meenemen naar het theater zodat ze weet dat ze die dingen kan doen en daar ook van kan genieten.”

Ivonne: “Mijn dochter Tara die bikkelt op de toneelacademie Maastricht en best wel wat ontspanning kan gebruiken.”

Een zeer kundige jury kiest de mooiste, meest inspirerende of grappigste reacties. Wie weet zit jij op 23 december samen met jouw ‘kerstengel’ bij De Revisor! Je kunt je reactie insturen t/m zondag 17 december, de winnaars worden op maandag 18 december benaderd.


Meer over Het Nationale Theater ontdekken?

Het Nationale Theater theaters

Gesloten14:00 - 19:00

Korte Voorhout 3, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.