De Indebuurt weekendtips: kerstmarkten, vuurwerk en meer

Door Joyce Hoogland 8 december 2017

Yes, het weekend staat weer voor de deur! Ondanks de slechte weersvoorspellingen blijven wij niet binnen zitten. Er is namelijk zo veel leuks te doen. Wij hebben de leukste Haagse uittips op een rijtje gezet. Veel plezier !

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mega kids sale

De mega kids sample sale komt naar Den Haag. Dit weekend kun je twee dagen lang kinderkleding kopen in een ware shopwalhalla van 450 vierkante meter. De mega kids sale is vrijdag 8 december van 11.00 tot 18.30 uur en zaterdag 9 december van 11.00 tot 18.00 uur in het industriële pand De Besturing aan de Saturnusstraat 91, bij de Caballerofabriek aan de Binckhorst. Lees hier meer over de sale.

PINC kids sample sale
PINC kids sample sale

Kerstmarkten

Dit weekend staat Den Haag vol van de kerstmarkten. Zaterdag kun je kerst vieren in de Hof van Wouw. Er is kerstzang, er zijn warme drankjes en hapjes. Zondag 10 december kun je aan de Reinkenstraat, tussen 10.00 en 18.00 uur struinen langs de kraampjes. Ook is er op die dag, tussen 11.00 en 17.00 uur een kerstmarkt op de boulevard van kijkduin. Lees hier meer over de leukste kerstmarkten in Den Haag.

Royal Christmas Fair Den Haag. Foto Frank Jansen AD
Royal Christmas Fair Den Haag. Foto Frank Jansen AD

Bierfestival

Biercafé Rootz transformeert dit weekend in de Haagse biertuin. Tijdens het Rootz Winterbierfestival kun je bij vele chalets bijzondere biertjes proeven. Om de winterse sfeer compleet te maken zijn er vuurkorven en kerstbomen en er is zelfs een winterbarbecue. Vanaf vrijdag 8 tot en met zondag 10 december kun je bij maar liefst 15 brouwerijen 80 verschillende biertjes proeven. Lees hier meer over het bierfestival.

Rootz winterbierfestival. Foto Eduard Nijgh
Rootz winterbierfestival. Foto Eduard Nijgh

Vuurwerk

Zondag 10 december is de derde avond van het wintervuurwerkfestival. Op de boulevard van Scheveningen kun je, vanaf 19.00 uur genieten van spectaculair vuurwerk. Lees hier meer over het vuurwerkfestival.

Foto ANP vuurwerkfestival Scheveningen
Foto ANP
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.