De leukste weekenduitjes van Den Haag: Opening Cool event, foodmarket en meer!

Door Joyce Hoogland 10 november 2017

Den Haag staat elke week bol van bijzondere en leuke evenementen. Elk weekend is er ergens wel iets te beleven. Wij hebben de leukste uitjes gevonden en op een rijtje gezet. Fijn weekend!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

High wine bij kattencafé Ditjes en Katjes

Wijn en katten, volgens ons de perfecte combinatie. Eef Krol verzorgt vrijdag 10 november een high wine in haar Haagse kattencafé Ditjes en Katjes! De high wine begint om 17.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Voor 20 euro krijg je twee glazen wijn en iets te eten zoals een soepje, nacho’s en wraps. Je kunt het ook iets gekker maken. Voor 25 euro krijg je namelijk koffie met taart als toetje. Aanmelden voor de high wine kan via 070-4126959 of  [email protected].

Ditjes en Katjes cafés

Nu gesloten11:00 - 17:00

Piet Heinstraat 66, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Klik op volgende voor meer agendaitems

Foodmarket bij Paagman op de Fred

Bij Paagman, aan de Frederik Hendriklaan, kunnen we zaterdag 11 november smullen! De boekhandel is dan het decor van een grote foodmarket. Er komen auteurs van diverse kookboeken, Haagse speciaalzaken tonen hun waar én Rugter, winnaar van het tv-programma Heel Holland Bakt, is aanwezig. De foodmarket begint zaterdag 11 november om 11.00 uur. Rutger van Heel Holland Bakt is er tot 12.00 uur. De andere activiteiten duren tot 15.00 uur.

Rutger winnaar Heel Holland Bakt Foto ANP
Rutger winnaar Heel Holland Bakt Foto ANP

Paagman Frederik Hendriklaan boekhandels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Klik op volgende voor meer agendaitems

Frappant Comedy in theater Dakota

zaterdag 11 november is de comedyshow Frappant Comedy van Farbod Moghaddam in Theater Dakota. Elke editie van Frappant comedy staan er andere comedians op het podium. De comedyshow duurt van 20.15 tot 22.30 uur en een kaartje kost in de voorverkoop 13,50 euro, inclusief een drankje in de pauze. Bestellen kan via de website, [email protected] of  070 326 5509.

Farbod Frappant Comedy
Farbod Frappant Comedy

Dakota theaters

Vandaag gesloten

Zuidlarenstraat 57, Den Haag

Bekijk meer:theaters

Klik op volgende voor meer agendaitems

Opening Cool Event Scheveningen

zaterdag 11 november begint de elfde editie van het Cool Event Scheveningen met de opening van de schaatsbaan op het Kurhausplein. Tot en met zondag 14 januari 2018 is er van alles te beleven op Scheveningen. Op het Kurhausplein is een overdekte schaatsbaan van 600 vierkante meter te vinden. Je kunt er elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur schaatsen en een dagkaart kost 5 euro, exclusief de huur van de schaatsen. En vanaf 2 december kun je ook naar de ice expo en de 30 meter lange ijsglijbaan.

Cool Event Scheveningen. Foto Casper van Dort
Cool Event Scheveningen. Foto Casper van Dort

Klik op volgende voor meer agendaitems

Opening Smoked Bar.B.Q.

Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag

Zondag 12 november is vanaf 13.00 uur de officiële opening van het nieuwe restaurant Smoked Bar. B.Q. aan de Torenstraat. Er zijn natuurlijk hapjes en drankjes. Ook staat er een kok achter de barbecue zijn kunsten te vertonen en er wordt gezorgd voor live muziek. Voor de kinderen zijn er luchtkussens.  Aanmelden voor de opening kan via [email protected].

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen