Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen weer naar het theater: hier moet je echt heen

Aangeboden door Korzo Theater 18 november 2020

Fijn: de bioscopen, theaters en musea mogen aanstaande donderdag (19 november) weer open. Het echt Haagse theater Korzo heeft alvast de programmering online gezet met vooral héél veel dans en muziek!

Het Korzo Theater is zo’n plek die je ontdekt moet hebben in Den Haag. Verscholen in de Prinsestraat, dus midden in het centrum, vind je een super leuk theater met een nog gaver programma. Hier bezoek je niet alleen een show, maar hier blijf je de hele avond.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt

Programma en tickets

De dansers en theatermakers van Korzo kunnen niet wachten om vanaf donderdag weer op te treden. Het programma staat al online: de voorstelling Here we live and now bijvoorbeeld. Korzo en Nederlands Dans Theater (NDT) nodigen ieder jaar drie creatieve makers uit die een avond vol dans neerzetten, dit jaar zijn dat Spencer Dickhaus, Zahira Suliman en Lea Ved.

Of ga naar Seeker Soloéén van de meest persoonlijke voorstellingen van danser Samir Calixto tot nu toe. In deze solovoorstelling, waarin hij na tien jaar afscheid neemt van Korzo als zijn thuisbasis, danst hij zelf. Tip: op vier december is er een speciale extra voorstelling. Stille Nacht am Silbersee met Ariane Schluter is trouwens ook de moeite waard.

Genoeg te beleven de komende tijd in Korzo dus: kijk hier voor het de volledige agenda.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Korzo Theater. Meer over Korzo Theater ontdekken?

Korzo Theater theaters

Prinsestraat 42, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.