Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat leuk! Bij Paagman kun je online jouw boek laten signeren

Aangeboden door Paagman Frederik Hendriklaan 7 november 2020

Boekhandel Paagman aan de Frederik Hendriklaan staat bekend om de live signeersessies met bekende auteurs. Die zitten er door corona nu even niet in. Toch kun je jouw favoriete boek gewoon laten signeren, maar dan online!

Er is bijna geen bekende schrijver die níet bij Paagman is geweest. Van internationale auteurs als Isabel Allende en Nicci French tot Herman Koch en Anton Corbijn. Deze ontmoetingen zijn enorm populair in Den Haag (en omstreken). De dag wordt altijd afgesloten met een signeersessie door de schrijver: zodat je met een extra bijzonder boek naar huis kunt gaan.

Extra speciaal

Maar boeken signeren kunnen schrijvers ook thuis doen, bedachten de medewerkers van Paagman. Zo gezegd, zo gedaan: je kunt jouw boek gesigneerd en al online bestellen! Vervolgens kun je het boek op een zelfgekozen moment ophalen of laten thuisbezorgen.

“Veel auteurs willen heel graag iets leuks doen voor hun lezers, dus ze werken hier graag aan  mee,” vertelt Paula van Kempen van Paagman.

“Wij willen blijven inspireren en daarom proberen we ‘Paagman-experience’ ook in tijden van corona blijven aanbieden. In de winkel, maar ook online.” Als jij je nieuwste boek extra speciaal wil maken, vink je bij je bestelling de keuzemogelijkheid je boek te laten signeren aan. Leuk: je kunt zelfs een tekst invullen die de auteur voor je neerpent.

Paagman deelt verhalen achter boeken en de nieuwste trends in hun online magazine. En voor Privilige deelnemers ligt rond 13 november de najaarsglossy Present van Paagman in de winkel. Een lekker dikke glossy met interviews met auteurs en inspiratie voor de feestdagen. Wil jij op de hoogte blijven van al het Paagman-nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief (links onderaan de pagina).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Paagman Frederik Hendriklaan. Meer over Paagman Frederik Hendriklaan ontdekken?

Paagman Frederik Hendriklaan boekhandels

Gesloten09:00 - 21:00

Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

adv.