Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van schrijven tot schilderen: via dit online platform volg je ruim 500 cursussen

Aangeboden door Soofos 4 november 2020

Nu buiten de deur dineren en naar feestjes gaan even niet kan, is het verleidelijk om lekker te bankhangen en te Netflixen. Wil je je tijd liever nuttig besteden? Dan is deze periode hét moment om iets nieuws te leren of bestaande skills te verbeteren. Dankzij Soofos hoef je je niet te vervelen, want op dit online platform vind je meer dan 500 Nederlandstalige cursussen over allerlei onderwerpen: van Photoshop tot schilderen met olieverf.

Of je nu vaardigheden wilt leren die van pas komen voor je werk of je liever verdiept in iets creatiefs voor de leuk: bij Soofos is het allemaal mogelijk. Naast de honderden cursussen die je nu al op het platform vindt, komen er maandelijks nieuwe bij. Wedden dat er ook iets voor jou tussen zit?

Voor hobbykoks, creabea’s en carrièretijgers

De cursussen die Soofos aanbiedt, zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Zo vind je onder meer cursussen op het gebied van design, fotografie, persoonlijke ontwikkeling, marketing, koken en kunst. Wat dacht je van een cursus waarbij je leert werken in Photoshop, of een online SEO-training? Daarnaast biedt het platform onder meer cursussen aan over online marketing, financiële onderwerpen en schrijven. Benieuwd naar het overige aanbod? Je bekijkt het hier.

Abonnement of losse cursus: jij kiest

Heb je een cursus gezien die je leuk lijkt? Je kunt ervoor kiezen de cursus los aan te schaffen of een abonnement te nemen. Als je van plan bent om meerdere cursussen te volgen, ben je met een abonnement het voordeligst uit. Voor een maand onbeperkt toegang tot alle cursussen betaal je slechts € 19,-. Neem je een kwartaal- of jaarabonnement, dan vallen de maandkosten zelfs nog lager uit. Een overzicht van de abonnementsvormen bekijk je hier. Fijn om te weten: met een Soofos-abonnement heb je volledige toegang tot alle cursussen uit het aanbod. Je mag er zoveel als je wilt tegelijkertijd volgen.

Volg je liever een losse cursus? Ook dat is mogelijk. Per cursus staat duidelijk aangegeven wat de eenmalige kosten bedragen. Als je de cursus eenmaal hebt aangeschaft, krijg je levenslang toegang. Over het algemeen geldt dat de meeste cursussen in totaal tussen de twee tot vier uur aan videomateriaal bevatten. Of jij alle video’s achter elkaar bekijkt of het liever uitspreidt over een langere tijd, bepaal je zelf.

Experts uit verschillende vakgebieden

De cursussen op Soofos worden gegeven door experts uit verschillende vakgebieden. Door middel van leuke video’s en in sommige gevallen praktische oefeningen leren zij jou de fijne kneepjes van hun vak. En ben jij zelf een ervaren marketeer, financieel expert, meesterbakker of woordenkunstenaar? Soofos is altijd op zoek naar nieuwe instructeurs. Meer informatie vind je hier.

Heb je zin om iets nieuws te leren? Mooi! Via de oranje button hieronder ga je naar de website van Soofos en kies je direct een toffe cursus uit.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Soofos. Meer over Soofos ontdekken?

adv.