Uittips: Je moet deze maand naar Scheveningen!

Aangeboden door A Night Out aan Zee 6 september 2018

De maand september klinkt je als muziek in de oren, want Scheveningen rockt aan zee! Deze hele maand kan je swingen met je voeten in het zand, en genieten van de mooiste optredens. Zie hier welke feestjes je moet bezoeken (en écht niet wil missen!)

1. Rocken op Live on the Beach (do 6 & vr 7 sep)

De grootste concertzaal van Scheveningen; het strand! Dit wordt 6 september het podium voor de Golden Earring en 7 september voor Anouk. Geniet van een hapje en een drankje met je voeten in het zand van deze geweldige concerten. Nog geen kaartjes? Haal ze hier!

2. Smullen op Trek (do 6 t/m zo 9 sep)

Het Trek Festival in het Westbroekpark neemt je mee op een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpupillen worden een weekend lang getrakteerd. Ook zijn er bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances. Wat wil je nog meer?

3. 2000 drummers #aanZee met Cesar Zuiderwijk (zo 9 sep)

Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk had nog een droom (een recordpoging). Namelijk 2000 drummers laten samen spelen! Gaaf! Op zondag 9 september kan je genieten van 4 x 500 drummers op het Noorderstrand van Scheveningen (bij het Havenhoofd). Tijdens het programma zijn er speciale acts van onder meer Percossa, Slagerij Van Kampen, De Drumbassadors, Yamato Drumschool, Michael Schack en Drum Demons en mogelijk een nieuwe slagwerkgroep van Cesar Zuiderwijk en Koen Herfst. Ook zullen er een aantal nationale en internationale topdrummers meespelen.

4. Nieuw muziekfestival: 200 acts by the Sea (do 27 t/m 30 sep)

Van donderdag 27 september tot en met zondag 30 september vindt er een nieuw en uniek live muziekfestival plaats op Scheveningen: 200 acts by the Sea! In het kader van Feest Aan Zee, de viering van 200 jaar badplaats Scheveningen, zullen op 5 locaties op 15 podia maar liefst 200 bands, singer-songwriters en DJ’s een fantastische show geven.

Deze gigantische line-up zal bestaan uit bekende acts in de popmuziek, internationale acts, opkomende acts, artiesten uit Scheveningen en Den Haag en talenten uit de regio.

Scheveningen. Foto: Arjan de Jager

WIN festivalkaarten incl. luxe lunch & sluit af met een concert!

Scheveningen swingt weer op zijn grondvesten eind september. Want er is een nieuw muziekfestival ter...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door A Night Out aan Zee Meer over A Night Out aan Zee ontdekken?

A Night Out aan Zee zakelijke dienstverleners

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.