Kids eten gratis bij Jamie’s Italian in de herfstvakantie

Door Martine Linnemeijer - Chambone 11 oktober 2017

Als je in de herfstvakantie lekker uit eten wilt gaan met de kids, dan kan dat wel heel voordelig bij Jamie’s Italian op de Grote Marktstraat. Ze eten namelijk gratis mee!

Van 16-27 oktober eten de kids gratis bij Jamie’s Italian. Let op: Alleen als ze een kindermenu bestellen, dus niet van de ‘grote-mensen-kaart’. Reserveren doe je hier

Jamie’s Italian

Jamie’s Italian is opgericht door Jamie Oliver en zijn Italiaanse mentor, chef Gennaro Contaldo, in Oxford, 2008. Sindsdien is het uitgegroeid naar meer dan 60 restaurants wereldwijd. In Jamie’s zijn eigen woorden:

“In mijn tienerjaren raakte ik geïnspireerd door de liefde, passie en hartstocht voor eten, familie en het leven zelf dat alle Italianen hebben, ongeacht waar ze vandaan komen, rijk of arm. En dat is waardoor ik gepassioneerd raak – goed eten voor iedereen, no matter what.. Maar hetgeen waar ik nog het meeste van hou is dat alle Italianen ondanks het hebben van de beste kleding ontwerpers en auto’s het unieke gevoel voor tradities en het dorpse weten te behouden”.

Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk, een ‘neighbourhood’ restaurant waar iedereen welkom is op elk moment van de dag. Ze streven ernaar om een informele en eigentijdse omgeving te creëren, welke Jamie’s energie en persoonlijkheid weerspiegelt, waar dan ook ter wereld. Elk restaurant is uniek ontworpen kijkende naar de historie van het gebouw en de persoonlijkheid van de stad waarin het zich bevindt. Uiteindelijk is alles geïnspireerd op enthousiasme en de wens om alle gasten een beleving te bieden die zijn liefde en passie voor de Italiaanse ‘way of life’ weerspiegelt.

Jamie’s Italian italiaanse restaurants

nu gesloten12:00 - 22:30

Grote Marktstraat 37, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants