Toe aan vakantie? Bij dit Haagse restaurant kom je zeker aan je trekken

Aangeboden door La Fenice 12 april 2019

Bij Italiaans restaurant La Fenice op de Denneweg heb je het gevoel alsof je écht even in Italië bent. Neem plaats op het gezellige terras en laat eigenaar Marco je op Venetiaanse wijze in de watten leggen. Bereid je voor op de meest verfijnde en smaakvolle lunchgerechten of probeer eens Italiaanse tapas. Heb je niet zoveel tijd? Ga dan met vrienden of vriendinnen langs voor een aperitief. Je wilt straks niet meer anders, geloof ons maar.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Aperitief

In Italië is het heel normaal: ben je klaar met je werk? Of neem je pauze tijdens het shoppen in Den Haag centrum? Neem dan een lekker aperitiefje. Marco van La Fenice zet voor maar € 5,50 een heerlijke Spritz cocktail of Prosecco met huisgemaakte bruschetta voor je klaar. Zie je jezelf al zitten? In het zonnetje met een tafel vol heerlijke hapjes en de beste wijn? 

Lunch

Heb je stevige trek? Schuif dan aan voor de lunch. Wie wel eens door de Denneweg rijdt rond 13.00 uur heeft het vast wel eens gezien: het is één grote gezelligheid. De terrassen zitten vol, het zonnetje schijnt, en iedereen is aan het genieten. Grote kans dat je geen zin meer hebt om op te staan! Ben je al benieuwd wat er op de lunchkaart staat? Ga dan snel langs La Fenice.

Italiaanse Tapas

Bekend probleem: je kunt niet kiezen wat je wilt nemen. Goed nieuws, want dat hoeft nu niet meer! Verras je smaakpapillen met de verse en smaakvolle Italiaanse tapas van restaurant La Fenice. Voor € 11,- krijg je  verschillende hapjes zoals rundvlees carpaccio, vitello tonnato, caprese salade, en diverse vleeswaren en kazen. Perfect om te delen! Dit is iets wat je nog nooit eerder hebt geprobeerd en zeker niet snel zult vergeten!

Reserveren

Benieuwd naar dit fijne restaurant? Klik dan op onderstaande button om te reserveren. Je kunt ook altijd even bellen naar:  (070) 3615212. Eet smakelijk alvast!

Lees ook:

Eten bij La Fenice: klassiek Italiaans maar dan nét even anders

Je kent het vast wel: het schattige Italiaanse restaurant La Fenice op de Denneweg. Zo niet, dan moe...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Fenice. Meer over La Fenice ontdekken?

La Fenice italiaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 23:00

Denneweg 59A, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.