Tip voor de voorjaarsvakantie: Sammy’s avonturen in Omniversum (…en win vrijkaarten!)

Door Martine Linnemeijer - Chambone 20 februari 2018

Kom deze voorjaarsvakantie naar de leuke, lieve, grappige en ontroerende film Sammy’s avonturen in Omniversum. Deze animatiefilm wordt op de reuzekoepel van Omniversum geprojecteerd, supergaaf natuurlijk. En als je weet waar een zeeschildpad haar eieren legt dan kun je ook nog vrijkaarten winnen!

Sammy is een zeeschildpad die op het strand van Californië wordt geboren. Zoals alle zeeschildpadden legt ook Sammy een reis door de oceanen af waar hij veel in contact komt met andere dieren en met mensen. Sammy begrijpt de mensen niet zo goed; de een maakt een hoop rommel en de ander ruimt het op. En de ene mens brengt Sammy in de problemen en de ander helpt hem juist. Hoe dit afloopt zie je in de film Sammy’s avonturen.

TIP: Naast de film is er ook een gratis speurquiz die je bij de kassa kan afhalen. Heb je alle antwoorden goed? Dan verdien jij een mooie Sammyposter!

Vrijkaarten

Beantwoord onderstaande vraag via e-mail en wie weet win jij 2 vrijkaarten:

Een zeeschildpad legt gemiddeld zo’n 100 tot 200 eieren per keer. Op welke plek legt zij haar eieren?

a.      Tussen het koraal

b.      Ze verstopt ze tussen de planten

c.      Ze graaft een kuil in het zand

Stuur je antwoord met je naam, adres, postcode en woonplaats vóór 5 maart 2018 naar: [email protected] De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld en de vrijkaarten zijn geldig t/m 30 april 2018.

Bekijk hier de trailer:

Omniversum bioscopen

Nu gesloten10:00 - 20:00

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer:bioscopen

 

Meer over

Acties Doen