Swingen in het museum? Kom naar Muzee Scheveningen

Aangeboden door Muzee Scheveningen 21 januari 2019

Swingen tussen de kunstwerken. Hoe leuk is dat? Bij Muzee Scheveningen ga je niet alleen voor de kunstwerken. Hier is het dansen geblazen! Zondag 27 januari waan je je écht even op Curacao met het optreden van ‘latina diva’ Izaline Calister.

Muzee Scheveningen combineert ‘best of both worlds’: heerlijke muziek én gave tentoonstellingen. Waarom zou je nog naar een optreden gaan in een bar of concerthal als je het ook kunt meemaken in de intieme setting van een museum?

Grote namen in het museum

Zondag 27 januari is alweer de vijfde editie van de serie internationale muziektheatervoorstellingen. Grote namen als Lilian Vieira, Luna Zegers, Shirma Rouse en Magda Mendes hebben de revue al gepasseerd.

Muzee brengt de warmte naar Scheveningen met voorstellingen over Cuba, Kaapverdië, Spanje, Mozambique en dit keer Curaçao. Componist en pianist Thijs Borsten en ‘latina diva’ Izaline Calister nemen je mee naar het eiland door middel van film, verhalen en veel muziek.

Izaline Calister

”Het eiland van mijn vader” vertelt het verhaal van Curacao door de ogen van Izaline en haar vader. We hebben  haar even opgezocht en haar stem klinkt als een feestje in je oren! Deze dame is geridderd voor haar verdiensten in de muziek en dat kunnen wij ons heel goed voorstellen.

Curacao

Hoe lekker is het om even weg te zijn uit de kou in Nederland? En je hoeft er niet eens voor te vliegen! Muzee Scheveningen brengt met de voorstelling ”Het eiland van mijn vader” de geuren, kleuren, het eten en de zwoele sfeer van Curacao naar Nederland. Dit  wil je niet missen!

Muzee Scheveningen is op zondag 27 januari vanaf 12.00 uur voor het publiek geopend. Aanvang van het concert is 15.30 uur. De toegangsprijs  voor dit concert bedraagt € 15. Houders van een Ooievaarspas ontvangen 50% korting. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.muzeescheveningen.nl


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Muzee Scheveningen Meer over Muzee Scheveningen ontdekken?

Muzee Scheveningen musea

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Neptunusstraat 90-92, Den Haag

Bekijk meer:musea

adv.