Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insidertip: deze strandtent moet je echt een keer checken

Aangeboden door Zanzibar Beachclub 5 april 2019

Ben jij ook helemaal klaar met dat grauwe weer en zoek je een plek om lekker te ont-winteren? Dan hebben we goed nieuws. Bij deze beachclub heb je het gevoel dat je niet op Scheveningen, maar in Afrika bent. 

Bij Zanzibar Beachclub hebben ze van sfeer-maken hun beroep gemaakt. De lekkere beats uit de dikste boxen van Scheveningen, de vuurkorven die heen-en-weer wapperen met de zachte zeebries en de heerlijke banken waar je zo in kunt ploffen, zijn de basis voor een superavond!

[Tekst gaat door onder foto]
Beeld: Zanzibar Beachclub

Je bent er écht even uit

Of je komt voor een lekkere cocktail met vriendinnen of met date komt barbecueën, bij Zanzibar Beachclub ben je verzekerd van een onvergetelijke avond. Neem plaats aan één van de gezellig gedekte tafeltjes en geniet van een BBQ. Dat is lekker lang tafelen en eten, maar niet de rommel. Hoe fijn is dat! Of neem een huisgemaakte cocktail van één van de barpro’s. Want dat zijn ze, mensen komen niet voor niks van ver voor de Pina Colada’s.

[Tekst gaat door onder foto’s]
Beeld: Zanzibar Beachclub
Beeld: Zanzibar Beachclub
Beeld: Zanzibar Beachclub

Hier schijnt de zon altijd

Het moge duidelijk zijn: bij Zanzibar Beachclub is het elke dag een feestje. Schroom dus niet om gezellig aan te schuiven. Het team staat elke dag van de week voor je klaar om je met open armen te verwelkomen. Net als dat ze dat op Zanzibar zouden doen 😉


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zanzibar Beachclub. Meer over Zanzibar Beachclub ontdekken?

Zanzibar Beachclub strandtenten

Geopend09:00 - 01:00

Strandweg 33, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten

adv.