Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Salsalovers opgelet: van deze salsalessen word je heel gelukkig

Aangeboden door Salsa Prisiri 9 september 2019
Wil je op een ontspannen en relaxte manier leren salsa dansen? Dan weten wij waar je moet zijn! Bij Salsa Prisiri (in het MOOOF gebouw) kun je rekenen op een goede sfeer en door de leuke manier van lesgeven heb je de pasjes snel onder knie. Gaaf toch? Lees snel verder.

Heb je al wel eens dansles gevolgd? Dan ken je het probleem van overvolle lessen. De pasjes worden ‘er in gestampt’ en vragen? Daar is weinig ruimte voor. Bij Salsa Prisiri is dit niet het geval. Hier dans je in een kleine groep met maximaal 16 mensen, hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht!

[tekst gaat door onder foto]
Beeld: Salsa Prisiri

Een goed begin is het halve werk

Weet je wat ook zo fijn is aan die kleine groepen? Dat je techniek beter aanleert en daar heb je de rest van je leven wat aan. Cursist Erik bijvoorbeeld was afgehaakt bij andere dansscholen omdat hij niet verder kwam. Nu dat hij les heeft bij Salsa Prisiri zegt hij het volgende:

”Dansleraar en oprichter Izaak legt nadruk op een goede beheersing van een reeks basistechnieken die je helpen om op de dansvloer lekkere moves te maken. Herhaling is bij Izaak super belangrijk: net zo lang tot die ene techniek echt in je systeem zit en je er eindeloos mee kunt variëren.”

Vreugde en plezier

En niet alleen Erik, maar al 1192 cursisten hebben door oprichter Izaak Koopman de salsa geleerd. Izaak heeft de dansschool opgericht omdat hij de vreugde en plezier die hij ervoer van salsadansen met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Plezier en een fijn/veilig gevoel tijdens het dansen staan dus ook voorop bij deze dansschool. Goed om te weten: iedereen is hier welkom, óók als je slechtziend bent, in een rolstoel zit of een andere beperking hebt!

[tekst gaat door onder foto]
Beeld: Salsa Prisiri

Gratis proefles

Je kunt bij Salsa Prisiri terecht voor verschillende cursussen zoals ‘Pro in two weeks’/ privélessen/ de ‘gewone’ salsacursus en meer. Misschien is het handig om het gewoon zelf even te bekijken. Bekijk hier meer informatie over de danslessen of trek gelijk de stoute schoenen aan en boek een gratis proefles via de oranje button hieronder. Wedden dat al je vriendinnen of vrienden meewillen?

pssst.. de proeflessen zijn te boeken tot 11 september dus wees er snel bij!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Salsa Prisiri. Meer over Salsa Prisiri ontdekken?

Salsa Prisiri

Gesloten19:00 - 21:00

Binckhorstlaan 135, Den Haag

adv.