Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Quizzen, borrelen of schilderen: dit museum gaat helemaal los tijdens Museumnacht 2019

Aangeboden door Huis van het boek 28 september 2019

Tingdong! Museumnacht 2019 staat weer voor de deur. Op zaterdag 5 oktober mag je al je vrienden, vriendinnen en collega’s weer mee de Haagse stad in sleuren voor een goede portie kunst en cultuur. Eén museum wil je zeker op je to-do lijstje zetten. We hebben het over het Huis van het Boek | Museum Meermanno. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

‘Gezelligheid kent geen tijd’ beetje cliché, maar boeiend! We bouwen hier gewoon een supertof programma omheen, dachten ze bij het Huis van het Boek | Museum Meermanno. En, of het tof is geworden…

Tijdmachine

Het museum is getransformeerd tot een ware tijdmachine. Wil je vertragen (lees: lekker ontspannen)? Neem dan de lift of de trap naar boven en geniet van een heerlijk ontspannende klankschalen ervaring. Mag het wat pittiger? Ga dan naar de ‘Bar van Bas’ in de mooie museumtuin. De muziek is tijdloos 😉

Benieuwd naar het programma? Swipen maar!

Strike a pose….

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

Kruip voor de camera van de altijd jeugdige fotograaf Richard en strike a pose. Laat je vereeuwigen in een bijzonder decor. Voor even staat de tijd stil.

Doorlopend

Late night college door Time-lord Erik Geleijns

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

Conservator en Time-lord Erik (die écht verstand heeft van tijd!) laat elk uur in de oude museumzalen de prachtige boeken uit het oudste boekenmuseum van de wereld zien. Kort maar krachtig.

20.30; 21.30; 22.30; 23.30 (15 minuten)

Slime factory

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

In de Slime factory maak je zelf Unicorn rainbow slime; een heerlijk rustgevende, beetje plakkerige, bezigheid.

Doorlopend

Bob Ross studio

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

In de speciale Bob Ross studio kun je je laten kalmeren door Bob’s zalvende stemgeluid terwijl je zelf een poging onderneemt om een ‘Happy little landscape’ te schilderen.

Quiz: Tijdvoelen

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

Tijd is een raar begrip: als je in de rij staat lijkt het eeuwig te duren, als je op een leuk feestje bent is het zo voorbij. Elk uur start er in de Letterdisco een wedstrijd ‘Tijdvoelen’. Voel jij hoe lang een minuut duurt? Er zijn mooie prijzen te winnen zoals een echt retro snoephorloge!!! Ook mag de winnaar zijn of haar naam vereeuwigen in de Glow in the dark-room of fame.

Klankschalen ervaring

Beeld: Meermanno – Huis van het Boek

Kom heerlijk ontspannen en maak kennis met de klankschalen (singing bowls experience) op wel een hele bijzondere locatie.

21.00, 22.00, 23.00 (sessie 15 minuten)


Meer over Huis van het boek ontdekken?

Huis van het boek musea

Gesloten11:00 - 17:00

Prinsessegracht 3, Den Haag

Bekijk meer:musea
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.