Op dit Gin-tastic festival kun je alle soorten gin uitproberen!

Door Allan Vos 11 juni 2018

Nog een maandje geduldig wachten, maar dan kan je ook echt los op gin op de Scheveningse Pier! Een festival waar je heen wilt. Maar echt!  Voor ginkenners en -leken wordt de Pier op zaterdag 21 en zondag 22 juli een walhalla.

Hoe gaaf is dat: een festival in het thema van ons favoriete drankje. Tijdens het weekend ontdek je nieuwe smaken en nieuwe manieren om een perfecte gin & tonic te maken tijdens Gin-tastic.

Gin & tonic

Gin & tonic is weer helemaal terug. De Nederlandse jenever is de voorloper geweest van de in Engeland geboren gin, wat stiekem toch een extra dimensie aan de drank geeft. Inmiddels zijn er zoveel soorten gin en zoveel verschillende tonics om de gin mee te combineren, dat er een heus festival aan gewijd kan worden.

Gin tastic

Het ginfestival is zaterdag 21 juli van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 22 juli van 12.00 tot 20.00 uur. De vijftien beste G&T-experts, van verschillende merken, zijn aanwezig om de bezoekers hun lekkerste cocktails te laten proeven. Het hele programma vind je binnenkort online op de Facebookpagina van de Pier. We kunnen wel alvast melden dat er een workshop is waarbij je zelf een gin & tonic leert maken. De toegang is gratis en de prijzen voor een drankje liggen tussen de € 3,50 euro en € 6,50 euro.

 

De Pier restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Strandweg 150-154, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.