Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je bent zelf een festival: Voor 5 euro preview van de Parade

Door Joyce Hoogland 6 juni 2018

Je bent zelf een festival! Nee, dit is geen grapje. Donderdag 21 juni is in het Theater aan het Spui een festival met een opmerkelijke naam. Je kunt daar genieten van een voorstelling die ook op de Parade te zien is, bandjes en bijzondere performances.

Tijdens ‘Je bent zelf een festival’ zijn er diverse theatervoorstellingen te zien waaronder Ultimate Cube van Firma Draak, een beeldend verhaal over wonderbaarlijke ontdekkingen.

Parade

En Elias de Bruyne, die in juli op de Parade staat, komt met de voorstelling: Er moest maar eens een dinosauriër voorbijkomen. Een uitleg van deze voorstelling is lastig. Het is namelijk vrij absurd en gaat over dingen, personen en dieren die uit een ijskast komen zoals een leeuw, jager en zelfs een landschap.

Ook is er nog muziek van onder andere Merl Baldé en Waltsburg. Voor het hele programma kun je hier klikken. Een kaartje kost 5 euro en het festival duurt van 19.30 tot 01.00 uur. Let op, de ingang is te vinden via de laad & los van Theater aan het Spui aan de Kranestraat 10.Meer over Het Nationale Theater ontdekken?

Het Nationale Theater

theaters

Geopend14:00 - 19:00

Korte Voorhout 3, Den Haag

Bekijk meer:theaters

Meer over

Doen

adv.