Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op avontuur door Nederland zonder ver te hoeven reizen: hier in Den Haag kan het

Aangeboden door Madurodam 16 oktober 2020

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje tijdens de herfstvakantie, maar blijf je graag dichtbij huis? Er is een plek waar je een ontdekkingsreis door Nederland te maken, zonder Den Haag te hoeven verlaten: Madurodam! Het park is de hele herfstvakantie geopend én ze hebben er tijdelijk een leuke winactie.

Madurodam heeft in coronatijd verschillende maatregelen genomen om een bezoek zo veilig mogelijk te maken. Dankzij speciale looproutes, afstandsmarkeringen en extra hygiënemaatregelen bijvoorbeeld. Het park is elke dag van 09.00 tot 17.00 uur geopend, ook in de herfstvakantie.

Binnen én buiten

In Madurodam is altijd van alles te zien en beleven. Het maakt niet uit wat voor weer het is, want ook binnen is genoeg te doen. Stap bijvoorbeeld aan boord van de nieuwste attractie, The Flying Dutchman. In de attractie Nieuw Amsterdam vaar je naar het New York van de 17e eeuw en ontdek je de Nederlandse roots van deze wereldstad. Ook leuk om te doen: van water land maken, in de attractie de Waterwolf. Of zorg dat Nederland niet overstroomt, door net als Hansje Brinker je vinger in een lekkende dijk te steken.

Jezelf in 3D

Een extra reden om deze herfstvakantie naar Madurodam te gaan, is dat je er nu een 3D-foto van jezelf kunt laten maken. Die krijg je dan gemaild, zodat je jezelf in 3D kunt bewonderen. Het wordt nog leuker: je kunt van deze foto namelijk een 3D-geprint poppetje bestellen, die je vervolgens thuisbezorgd krijgt. Een 3D-selfiepoppetje dus.

Tijdens de herfstvakantie (van 17 t/m 25 oktober) geeft Madurodam elke dag zo’n 3D-geprint selfiepoppetje weg. Dat is nog eens aandenken aan je bezoek aan Madurodam!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Madurodam. Meer over Madurodam ontdekken?

Madurodam

Gesloten09:00 - 17:00

George Maduroplein 1, Den Haag

adv.