Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Kom naar DermaClinic en krijg gratis advies van cosmetisch experts

Aangeboden door DermaClinic 31 mei 2019

Een prikje hier, een peeling daar: het is allemaal geen taboe meer. Toch hebben mensen nog vaak vragen omtrent dit onderwerp. Bij DermaClinic staan de medische-, en cosmetische specialisten in ieder geval voor je klaar om al je vragen, over hoe je die frisse blik terugkrijgt bijvoorbeeld, te beantwoorden. 

De naam DermaClinic heb je in de media waarschijnlijk al wel eens horen vallen. Hoe dat komt? Omdat de oprichtster van de landelijke keten DermaClinic, cosmetisch arts dr. Catharina Meijer, al jaren strijdt voor verbetering van de huidige cosmetische zorg. Kortom: kwaliteit en veiligheid staan bij haar voorop. Reken er dus maar op dat je in goede handen bent!

Open dag: zonder het mes een jonger gezicht

Bij de cosmetisch arts denk je meteen aan botox of een facelift, maar weet je dat er véél meer mogelijk is op cosmetisch gebied? Zo hoef je niet onder het mes om een jonger gezicht te krijgen. Een behandeling duurt vaak maar een uurtje, en het resultaat is verbluffend. Nu ben je vast benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Goed nieuws: want de cosmetische experts en schoonheidsspecialisten van DermaClinic Den Haag vertellen je er graag over. Kom vooral vrijblijvend kennismaken tijdens de open dag op 12 juni (09.00 tot 13.00 uur).

Tekst gaat door onder foto’s >

Derma Clinic Den Haag
Derma Clinic Den Haag
Derma Clinic Den Haag
Derma Clinic Den Haag

Wat is DermaClinic?

DermaClinic is een cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon ineen. Cosmetisch arts dr. Catharina Meijer probeert met DermaClinic de kloof tussen de schoonheidssalon en plastische chirurgie te overbruggen. Dat betekent dat je er terecht kunt voor onder andere een ontspannende gezichtsbehandeling, voor het weglaseren van ongewenste beharing, het plaatsen van permanente make-up of het shapen van je wenkbrauwen. Maar ook voor het verjongen van je huid door injectables bijvoorbeeld. Het mag duidelijk zijn: grote kans dat ze de behandeling die jij wenst, hier aanbieden.

Waar wacht je nog op?

Je leeft maar één keer, trek die stoute schoenen aan en bekijk vrijblijvend of er iets aan de ongewenste beharing of irritante fronsrimpel gedaan kan worden 😉 De experts staan 12 juni (van 09.00 tot 13.00 uur) voor je klaar en je krijgt zelfs een leuke goodiebag mee naar huis!

Heb je al plannen de 12e? Jammmer! Gelukkig ben je bij DermaClinic Den Haag natuurlijk ook welkom om op een andere dag binnen te stappen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken? Gebruik dan de oranje button onder dit artikel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DermaClinic. Meer over DermaClinic ontdekken?

DermaClinic beauty en wellness

Benoordenhoutseweg 22, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.