Microclubben, dé nieuwe uitgaanshype in Den Haag

Door Joyce Hoogland 13 februari 2018

De Microclub komt vrijdag 16 februari naar Het Magazijn. Nog nooit van Microclubben gehoord? Dat is een nieuwe uitgaanshype waarbij je al vroeg in de avond gaat stappen en dus ook weer vroeg je bed in kunt kruipen. 

Het Magazijn aan de Grote Markt was in januari het decor van de eerste Haagse Microclub. Het was een groot succes, want het feestje was helemaal uitverkocht. Was je er toen niet bij, of wil je nog een keer gaan? Dan hebben wij dus goed nieuws, want er komt een tweede editie van de Microclub in Den Haag.

Microclub

De Microclub is een uitgaansavond voor twintigers en dertigers die al lekker vroeg willen stappen. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: ‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond, na een etentje, door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? Rond 20.00 uur kun je prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar de film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Toen besefte ik hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt’.

Het Magazijn

De tweede editie van de Microclub Den Haag is vrijdag 16 februari in Het magazijn. Om 20.00 uur gaan de deuren open en om 00.00 uur eindigt het feestje. Tot 22.00 uur kun je naar binnen en daarbij worden mensen die vroeg komen beloond. De eerste 25 feestgangers krijgen namelijk een drankje van het huis. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 11,25 en zijn hier te bestellen. Goed om te weten: het feest is voor 25 plussers.

Het Magazijn

discotheken

Vandaag gesloten

Grote Markt 10, Den Haag

Bekijk meer:discotheken

Meer over

Doen

adv.