Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze 5 roze bars en clubs is het elke dag pride in Den Haag

Door Allan Vos 6 juni 2020

Pride The Hague het grote festival voor diversiteit ging vorig jaar niet door door slecht weer en dit weekend… gaat het ook niet door vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Balen natuurlijk, want we hebben wel zin in een feestje met een roze randje. Vandaar dat we de leukste bars en -clubs in Den Haag voor je op een rijtje hebben gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gelukkig gaat alles mondjesmaat weer open en moeten we nog wel oppassen met een feestje, maar onderstaande locaties houden zich keurig aan de maatregelen en als jij dat ook doet, wordt het zeker weten een leuke avond of middag.

Café ’t Achterom

Met zo’n naam vráág je er natuurlijk om bovenaan te belanden in dit rijtje. David en zijn vrouw Linda runnen deze bar (en dancing) al jaren met heel veel plezier aan het Achterom in het centrum van de stad. Hier kun je terecht voor een lekker drankje, babbeltje, pubquiz of om mee te blèren met Donna Summer.


Meer over ’t Achterom ontdekken?

’t Achterom cafés

Gesloten16:00 - 02:00

Achterom 22A, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Café De Vink

Café de Vink is een van de oudste gaycafés van Den Haag en is elke avond gezellig druk. De muziek staat aan, de barmannen zijn de gezelligste van de straat en het café is vaak al gezellig druk direct na het werk waardoor je er de hele avond blijft hangen.


Meer over Café de Vink ontdekken?

Café de Vink bars

Gesloten16:00 - 02:30

Schoolstraat 28, Den Haag

Bekijk meer:bars

27 Club

Pal naast ’t Achterom kun je (bijna weer) de hele nacht lekker dansen (en sjansen) bij The 27 Club. Er zijn nog maar weinig échte disco’s in Den Haag, maar dit is wel meteen de leukste.


Meer over 27 club ontdekken?

27 club vrijetijd en uitgaan

Gesloten22:00 - 05:00

Achterom 8, Den Haag

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

De Landman

Sinds jaar en dag is Café De Landman het bekendste gayfriendly café van Den Haag. Iedereen is hier welkom en vooral in de avonduren, van donderdag tot en met zondag, verandert het café is een gezellige boel met popmuziek en Nederlandse meezingers.


Meer over Café De Landman ontdekken?

Café De Landman cafés

Gesloten16:00 - 02:30

Denneweg 48, Den Haag

Bekijk meer:cafés

COC Café

Bij COC Haaglanden kunnen je allerlei informatie vinden over seksuele- en genderdiversiteit. In het café kun je een bakkie drinken of een drankje doen en op sommige avonden wordt er gekookt.


Meer over COC Café ontdekken?

COC Café cafés

Vandaag gesloten

Scheveningseveer 7, Den Haag

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.