Madurodam vernieuwt voetbalattractie en die wil je meemaken!

Aangeboden door Madurodam 11 juni 2019

Waar is ons kleine landje, gróót in? In voetbal natuurlijk! En dat bewijzen niet alleen onze voetbalvrouwen maar ook jij, in de vernieuwde attractie van Madurodam: Zo Groot is Oranje. In deze attractie voel je hoe het is om voetbalkampioen te worden en kun je jezelf transformeren tot avatar!

Dat Madurodam véél meer is dan het mini-themapark wat het ooit was, weten we allang. Zo kun je er op de hete dagen een hoop verkoelende waterpret beleven, duik je de geschiedenis in van de Waterwolf en zo zijn er nog veel meer gave attracties waaronder het vernieuwde Zo Groot is Oranje.

Ontdek de kampioen in jezelf

Klaar om te schitteren op de internationale voetbalvelden? Leef en juich mee met het legendarische Nederlands Elftal en geniet nog een keer van de aanloop naar de zinderende EK-finale van 1988. Neem een kijkje in de enige, echte ‘Kleedkamer van Oranje’ en laat je inspireren door de Oranje Leeuwen én Leeuwinnen van nu.

Transformeer in een avatar

Schuilt er ook een onverzettelijke oranje leeuw of een pijlsnelle leeuwin in je? Tover jezelf dan om tot een AR-voetbalkampioen in de speciale 3D-engine en word sterspeler van oranje. Zulke voetbaltrucs deed je nog nooit! En nadat je de 3D-engine door bent geweest kun je jezelf, of een familielid of vriend, ook als echte 3D print bestellen.

Attractie Zo Groot Is Oranje | Beeld: Madurodam

Skillzone

Laat in de skillzone zien hoe snel, hard en gericht je kunt schieten en trap samen met je familie en vrienden een balletje op het sutu-veld. Op de interactieve skill wall kan je kiezen uit verschillende spellen. Test je eigen skills of neem het op tegen je broertje of zusje en kijk wie de beste is!

Win een voetbalclinic

Voor alle kinderen die ook in het écht de grootste voetbalkampioen van Nederland willen worden, heeft Madurodam een extra uitdaging bedacht. Je kunt namelijk een échte voetbalclinic winnen, gegeven door Nederlandse Freestyle Football Kampioenen Jesse en Laura! Iedere winnaar mag 10 tot 15 vrienden of vriendinnen meenemen, dus ook zijn of haar hele voetbalteam.

Deelnemen is simpel: maak een korte video van je gaafste voetbalmove, van balletje hooghouden tot een ‘neck stall’ (de bal in je nek leggen) of een ‘around de world’ (je been om de bal draaien). Je kunt het zo gek niet bedenken. Deel deze video via www.Madurodam.nl/voetbalchallenge en wie weet leer jij op 26 juni in Madurodam de sterren van de hemel te voetballen! Inzenden kan tot en met 18 juni 2019.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Madurodam. Meer over Madurodam ontdekken?

Madurodam bezienswaardigheden

Nu gesloten09:00 - 20:00

George Maduroplein 1, Den Haag

Bekijk meer:bezienswaardigheden

adv.