Super gezellige kerstmarkt op buitenplaats Ockenburgh

Door Joyce Hoogland 12 december 2017

Kun je geen genoeg krijgen van al die kerstmarkten? Dan zit je in Den Haag goed. Er zijn er zoveel! De historische buitenplaats Ockenburgh is komend weekend de place to be. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december is daar een kerst- en versmarkt. 

Vrijdag kun je al vanaf 16.00 uur struinen langs de kraampjes op het parkeerterrein, achter villa Ockenburgh. Maar er is meer. Aan het begin van de avond worden de lichtjes in de kerstboom ontstoken en dat is gelijk de start van de lichtjesavond.

Kerstkoor

Bij een kerstmarkt hoort natuurlijk kerstmuziek. De hele middag en avond, tot 20.00 uur, zorgen een troubadour, een kerstkoor en een band voor kerstliederen. Kan jij ze allemaal meezingen? Verder kun je genieten van glühwein en warme chocolademelk. Daarnaast wordt er in brasserie Ock, om 18.30 uur voor 12,50 euro een stamppotbuffet aangeboden. Aanmelden daarvoor kan via [email protected]

Zaterdag

Zaterdag is er naast de kerstmarkt ook een versmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur vind je daar producten van ondernemers uit Loosduinen en omgeving. Verder kun je op de kerstmarkt op zoek gaan naar leuke cadeautjes en net zoals vrijdag wordt het geheel omhuld met kerstmuziek. En de kinderen kunnen vanaf 12.00 uur mooie knutselwerkjes maken.

adv.