Leuke activiteit voor de zomervakantie: cupcakes versieren!

Aangeboden door De Leukste Taarten Shop 30 juni 2018

De zomervakantie is begonnen, jippie! Nu begint de zoektocht naar leuke dingen om te doen. Marianne van De Leukste Taartenshop op de Fahrenheitstraat organiseert leuke workshops (tijdens de zomervakantie!) voor iedereen die houdt van cupcakes versieren en taarten versieren. Welkom bij ‘The Summerschool’.

De Leukste Taartenshop in de Fahrenheitstraat is een ontzettend gezellig winkeltje. Bij binnenkomst springen de vele kleurrijke taartendecoraties in het oog en de voorbeeldtaarten in de vitrines doen watertanden. Ik wil gelijk alles kopen als ik in de winkel sta! Mijn probleem is echter dat ik nog niet helemaal de cakequeen ben die ik graag wil zijn. Maar daar hebben meer mensen last van volgens Marianne (pfieew) en daarvoor biedt de summerschool de oplossing. Over een periode van vijf weken worden er elke week workshops gegeven. Een leuke activiteit voor de zomervakantie en dat voor een klein prijsje!

Flamingo, hondje en haai

Leuke activiteit voor de zomervakantie

Taarten versieren en cupcakes versieren zijn leuke dingen om te doen. Niet alleen voor volwassen, maar ook voor kinderen en tieners. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er een leuke, korte workshop waar ze de basis van het decoreren leren. Hun zelf gedecoreerde cupcake nemen ze daarna mee naar huis. Ze kunnen kiezen uit een haai of een flamingo en de creaties zijn vaak zo leuk dat het bijna zonde is om je tanden er in te zetten! Tieners en volwassenen kunnen een echt Wilton certificaat behalen bij de workshop Rainbow cakes (tieners) of de workshop Modelling (volwassenen).  Bij de workshop Modelling leer je een hondje boetseren. Kan je toch nog die puppy geven voor de verjaardag van je dochter of zoon! Klik hier voor meer voorbeelden van de lessen.

De mooiste cupcakes versieren

De workshops duren maximaal 2,5 uur (voor kinderen korter) en vinden plaats in de workshopruimte achter in de winkel. Hier ga je volgens de lesmethode van Wilton (groot merk in taartenland) aan de slag met het decoreren van jouw cupcake. De cupcake neem je zelf mee. Alle benodigde decoratie middelen staan verder voor je klaar. Je hoeft geen ervaring te hebben als je mee wil doen aan de cursus. Het is voor beginners en gevorderden een leuke bezigheid! Mocht je er tijdens de cursus achter komen dat je het decoreren wel in de vingers hebt dan je natuurlijk door gaan. Na de zomer zijn er voor elk niveau cursussen en dan kan je zelfs je all-star certificate halen, yaaay!

Meer info & inschrijven

Voel jij het water al in je mond lopen voor deze zoete workshops? Dan hebben we goed nieuws want er zijn elke week nieuwe workshops te volgen in de zomervakantie! En dat voor een klein prijsje 🙂 De kosten zijn €3,50 à €4,50 per kind tot €17,50 à €25,- voor volwassenen. Inschrijven kan via deze link.

 

De Leukste Taarten Shop speciaalzaken

Vandaag gesloten

Fahrenheitstraat 570, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

 

adv.