Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haagse bucketlist: Je kunt met een oude tram door Den Haag rijden

Door Joyce Hoogland 5 augustus 2020

De historische toeristentram rijdt weer door de stad. De tram uit de jaren ’50 is leuk om naar te kijken, maar het is nog veel leuker om een ritje in de hop-on hop-ff Tourist Tram te maken. Deze brengt je namelijk langs (bijna) alle Haagse attracties en bezienswaardigheden én je kunt ermee naar het strand, zonder in de file te staan 😉 .

Dankzij deze prachtige klassieke tram kun je vakantie vieren in je eigen stad. Tot 29 november 2020 rijdt de tram van het centrum naar Scheveningen. Je kunt onderweg in- en uitstappen bij onder andere het Binnenhof, Panorama Mesdag, het Vredespaleis, Madurodam en De Pier.

Een ritje

De totale route van de Tourist Tram is 16 kilometer en het ritje duurt 55 minuten. Wil je de hele dag meerijden? Dan kost een kaartje 15 euro. Voor twee dagen kost het tramkaartje 19 euro en voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar 5 euro. De kaartjes kun je onder andere in de tram, bij de HTM Servicepunten op de stations en bij het VV kantoor kopen. Weten wanneer de tram rijdt? Kijk dan even op de website: touristtram.nl

Lees ook:

Toerist in eigen stad: Dit is de top 13 must-see van Den Haag!

Overal in Den Haag vergapen toeristen zich aan de mooie gebouwen en bijzondere musea. Hoe leuk om de...

Haagse bucketlist: Er zijn weer rondleidingen in het Vredespaleis

Het Vredespaleis is aan de buitenkant al een bijzonder gebouw, aan de binnenkant is het echt prachti...

Meer over

Doen

adv.