Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leren surfen en vlotten bouwen: deze Haagse vakantieopvang is een feestje

Aangeboden door Triodus Kinderopvang 15 juli 2019

”Ik kon uiteindelijk dertig seconden blijven staan”, vertelt Isabella (10 jaar) enthousiast. In plaats van op vakantie met haar ouders, ging Isabella naar de vakantieopvang van Triodus Kinderopvang in Den Haag. Was dit een tegenvaller? Juist niet. Isabella heeft de leukste zomervakantie ooit gehad.

“Het hoogtepunt was het surfen. Dat was zo gaaf!” Isabella (10) krijgt een twinkeling in haar ogen als ze vertelt over haar vorige zomervakantie. “We mochten helemaal zelf surfen. Wel na uitleg natuurlijk en iedereen kreeg een speciaal pak aan om warm te blijven. Het was ook best wel moeilijk. Maar ik kon uiteindelijk bijna 30 seconden blijven staan!”

Allerlei gave activiteiten

Normaal gaan we altijd op vakantie naar Frankrijk”, vertelt Isabella. “Maar vorig jaar kon dat niet.” Toen kozen haar ouders ervoor om Isabella aan te melden voor de vakantieopvang van Triodus Kinderopvang in Den Haag. “Op de dagen dat mama moest werken ging  ik naar Triodus. We deden allerlei gave dingen. Surfen, dus. Maar ook een GPS-tocht en vlotten bouwen. Dat vond ik ook super leuk!”

Naar Frankrijk

Ga je deze zomer weer? “Ja! Maar dit jaar gaan we ook naar Frankrijk.”, zegt Isabella. “Gelukkig blijven er nog genoeg weken over om naar de vakantieopvang te gaan.” 

Zelf benieuwd naar de vakantieopvang? Kijk dan op Triodus.nl of schrijf je gelijk in via de oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Triodus Kinderopvang. Meer over Triodus Kinderopvang ontdekken?

Triodus Kinderopvang kinderopvang

Bekijk meer:kinderopvang

adv.