Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lenige Chinezen en dansende draken komen deze Kerst naar Den Haag

Door Joyce Hoogland 10 oktober 2019

Kerstmis en China is niet direct een combinatie waar we snel aan denken. Maar ook daar wordt kerstmist gevierd en binnenkort kun je dat je met je eigen ogen meemaken op het Malieveld. Acrobaten, slangenmensen, koorddansers en jongleurs komen namelijk helemaal uit Azië naar Den Haag voor het Groot Kerstcircus.

Dertig artiesten van het Chinees Nationaal Circus komen speciaal naar Den Haag voor het Groot Kerstcircus. Zij nemen natuurlijk exotische kostuums en de dansende draken mee.

Voorstelling

De Chinese artiesten verpakken hun acts in verhalen over hun land, over de helden van China, hun spiritualiteit en de mentaliteit van de bevolking. Maar uiteindelijk zijn het de acts zelf die bijzonder zijn zoals menselijke piramides en spannende luchtacrobatiek.

Info Groot Kerstcircus

Het Groot Kerstcircus is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 te vinden op het Malieveld. Op deze meeste dagen is er een ochtendshow om 11.30 uur en een middagshow rond 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €22,90 voor volwassenen en €19,90 voor kinderen. Via de website van het Kerstcircus kun je kaartjes bestellen.

Lees ook:

Wij namen een kijkje op de bouwplaats van Cirque du Soleil op het Malieveld

We kijken er al maanden naar uit om de nieuwe show van Cirque du Soleil op het Malieveld in Den Haag...

Nu al!? De kerstballen liggen al in de winkel

O kom er eens kijken wat er in de Action ligt... Je gelooft het niet, maar er liggen nu al kerstarti...

Meer over

Doen

adv.