Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kom jij uit 1994? Goed nieuws! Dan mag je gratis naar dit museum

Aangeboden door Museum Beelden aan zee 13 december 2019

Museum Beelden aan Zee bestaat dit jaar 25 en dat betekent feest! Ben jij ook 25 jaar? Dan hebben we goed nieuws voor je. Museum Beelden aan Zee trakteert iedereen uit het jaar 1994 deze kerstvakantie op gratis entree!

Het tentoonstellingsprogramma is niet mis dit jaar met namen als Carel Visser, Jaume Plensa en Niki de Saint Phalle. Deze kerstvakantie kun je genieten van de prachtige beelden van Niki de Saint Phalle. Lees meer over de tentoonstelling in dit artikel.

25e verjaardag

Op 11 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat museum Beelden aan Zee (BAZ) door koningin Beatrix werd geopend. Sindsdien zijn er bijna twee miljoen bezoekers de drempel gepasseerd, een kleine 200 tentoonstellingen georganiseerd, een groot aantal catalogi en monografieën gepubliceerd.

Leuk voor in de kerstvakantie

Wat dacht je hiervan? Na het ontbijt pak je de tram of de fiets richting Scheveningen. Tijdens het fietsen (of lopen) ruik je de zee al. Maak een heerlijke wandeling over het strand of de boulevard richting Museum Beelden aan Zee. Proef de joi de vivre van de tentoonstelling van Niki de Saint Phalle.  Wedden dat je weer vrolijk naar buiten loopt? Neem om het af te sluiten nog een lekkere chocomel op de boulevard en je hebt een perfecte dag in de kerstvakantie.

Dus, waar wacht je nog op? Kom je uit 1994? Dan mag je gratis naar binnen! Ben je dat niet meer? Klik dan op de oranje button voor tickets. Veel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Museum Beelden aan zee. Meer over Museum Beelden aan zee ontdekken?

Museum Beelden aan zee

Vandaag gesloten

Harteveltstraat 1, Den Haag

adv.