Kicke! Het enige circustheaterfestival komt weer naar Den Haag

Aangeboden door Korzo Theater 18 februari 2019

Is het een circus? Is het theater? Is het dans? Nee, het is Cirque Mania! Het enige festivalweekend met verschillende circusvoorstellingen die je doen lachen, verbazen, ontroeren en verwonderen tegelijkertijd. De shows zijn vanaf 21 maart te bewonderen in het Korzo Theater.

Weet je nog hoe leuk het was om als kind naar het circus te gaan? Cirque Mania brengt dit gevoel weer terug. Alleen nu krijg je geen clowns te zien maar geweldige mix van circus skills, theater, dans en muziek. Hoe gaaf is dat?

Vijf shows van toptalent

In het nieuwe circus hebben de acts met gekooide tijgers plaatsgemaakt voor circusmakers die het risico nog steeds niet schuwen, maar nu ook voorstellingen durven te maken die meer laten zien dan virtuoze actie alleen. Verantwoordelijk voor al deze sensatie zijn verschillende toptalenten uit Nederland en België die speciaal voor deze show naar Den Haag zijn gekomen.

Camouflage van Captain Sugar & the monkey puppets Foto: Megin Zondervan

Leuk voor iedereen

Op het programma staan verschillende circusstijlen wat het een aanrader maakt voor iedereen. Opa’s, oma’s, collega’s, sensatiezoekers, bange poeperts en families met kinderen, iedereen is welkom.

Kaarten en programma

Waar wacht je nog op? Hup, haal die kaartjes! Bekijk het volledige programma hier  en bestel ook gelijk tickets. Helemaal leuk: wie twee programma’s op een dag wil zien krijgt korting. Een dagkaart voor vrijdag is € 21,- en een dagkaart voor zaterdag is € 27,-.

Lees óók:

Vet! Hier bekijk je danstalent van Haagse bodem

Dance, Dance, Dance! Wist jij dat we ontzettend veel danstalent hebben in Den Haag? Het Korzo theate...

CaDance: als je van dans houdt wil je dit zien!

Nederland danst! Kom van 25 januari tot en met 9 februari naar Den Haag voor hét premièrefestival va...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Korzo Theater. Meer over Korzo Theater ontdekken?

Korzo Theater

theaters

Prinsestraat 42, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.