Kerst beleef je live bij het Residentie Orkest

Aangeboden door Het Residentie Orkest 4 december 2017

December is natuurlijk dé tijd van het jaar om samen met je geliefden te genieten van Het Residentie Orkest. En 22 december staat er een super mooi concert op de planning. Kerst met Mozart & Mendelssohn brengt je gegarandeerd in de feeststemming. Buiten is het koud dus kom lekker binnen en verwarm je aan de mooiste muziek. It’s the most wonderful time of the year!

Tijdens deze sfeervolle avond word je met de muziek van Mendelssohn en Mozart meegenomen naar het mooie Italië waar ze allebei zo verliefd op waren. In handen van de jonge, spraakmakende Britse dirigent Duncan Ward belooft deze avond zo vlak voor kerst sprookjesachtig mooi te worden. Laat je gewoon eens betoveren door onze Haagse trots, Het Residentie Orkest, en zanger Henk Neven.

Tijdens dit concert worden de volgende stukken gespeeld:
Mozart – Ouverture en aria’s uit ‘Le Nozze di Figaro’
Mozart – Ouverture en aria uit ‘Così fan tutte’
Mozart – Ouverture en aria’s uit ‘Don Giovanni’
Mendelssohn – Symfonie nr. 04 ‘Italiaanse’

Duncan Ward, dirigent

Kerstconcert met korting

Wil je écht in de kerstsfeer komen of zoek je een bijzonder cadeau? Reserveer dan nu je kaartjes voor Kerst met Mozart & Mendelssohn met maar liefst 25% korting door de promocode KERST te gebruiken. Zodra je start met het bestellen van je kaartjes kun je daar de promocode KERST invullen (zie onderstaande afbeelding). De korting wordt dan automatisch verrekend in je winkelmandje.

Het Residentie Orkest

Het Residentie Orkest laat meer dan ooit zien (en horen!) dat klassieke muziek ontroert, betovert en verrast. Sinds de zomer van 2015 is het nieuwe Zuiderstrandtheater de vaste plek. Maar met verrassende concerten in het Paard van Troje trekt het orkest vooral ook studenten en jongeren aan. Het Residentie Orkest is een belangrijk icoon van de stad Den Haag. Hartverwarmend met haar openluchtconcerten en zeer betrokken door educatieve projecten op een groot aantal scholen. Het orkest is in ieder geval altijd betrokken bij belangrijke gebeurtenissen en vieringen in de stad. Hagenaars zijn trots op hun eigen orkest!

 

Het Residentie Orkest muziek

nu open09:00 - 18:00

Houtrustweg 505 (Zuiderstrandtheater), Den Haag

Bekijk meer:muziek