Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe leuk: voor € 4,50 vaar je met de boot naar de Parade

Aangeboden door De Willemsvaart 28 juni 2019

Hoe leuk is dit. Dit jaar geen problemen met de auto parkeren of gestress omdat je make-up is uitgelopen door het harde fietsen. Dit jaar ga je met de boot naar de Parade! 

Zie je het al voor je: het zonnetje schijnt, je voelt een zacht briesje door je haren en je hebt een lekker wijntje in je hand. Oftewel: het is goed vertoeven op de sloep van de Willemsvaart. In een half uurtje vaar je vanaf centrum Den Haag naar de Parade in het Westbroekpark. Den Haag ziet er opeens veel mooier uit vanaf het water.

De Parade

Voor wie de Parade nog niet kent: de Parade is een rondreizend theaterfestival. Vanaf vrijdag 5 tot en met 14 juli 2019 kun je in het Westbroekpark naar heel veel voorstellingen. Daarnaast kun je natuurlijk allerlei hapjes en drankjes proeven en gewoon genieten van de bijzondere sfeer. Er zijn maar liefst 80 theater-, dans-, en muziekvoorstellingen waarvan het merendeel speciaal voor De Parade is gemaakt.

Praktische informatie

De Willemsvaart verzorgt elke dag boottochten naar de Parade. Je kunt tussen 14.00 en 18.00 uur elke uur opstappen. Om 22.30, 23.30 , 00.30 en 01.30 vaart de Willlemsvaart weer terug. Je wordt opgepikt en teruggebracht naar Den Haag centrum (Prinsessegracht 4). Een enkele reis kost € 4,50. Een retour € 8,- Reserveren kan via [email protected]

Goed om te weten: de Willemsvaart verzorgt veel meer leuke boottochten door Den Haag en Scheveningen. Bekijk de website voor meer leuke rondvaarten!

Lees ook:

Chris vaart al 10 jaar met de Willemsvaart ‘Er komt een nieuwe geheime route’

Den Haag is prachtig vanaf het water en als iemand dat weet, is dat wel Chris Schram. Deze week vier...

Chris van de Willemsvaart: ‘Varen is een geweldige manier om te genieten van ons mooie Den Haag’

Je hebt ze vast wel eens zien varen in Den Haag, de boten van de Willemsvaart. Een kleine, gezellige...

Meer over De Willemsvaart ontdekken?

De Willemsvaart vrijetijd en uitgaan

De la Reyweg 202, Den Haag

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.