Het Wintervuurwerkfestival op Scheveningen komt er weer aan

Door Joyce Hoogland 16 november 2018

Oeh, aahh. Zo klinkt het elk weekend in december op het strand van Scheveningen. Want ook dit jaar is er het wintervuurwerkfestival waarbij je gratis kunt genieten van prachtige shows.

Net als in de zomer is er deze winter ook een vuurwerkfestival op Scheveningen. Op vier zondagen kun je vanaf het Scheveningse strand, ter hoogte van het Kurhaus hotel, een vuurwerkshow te zien.

Vuurwerkfestival Scheveningen 2018

Het wintervuurwerk is op zondag 2, 9, 16 en 23 december vanaf 18.00 uur. “Na het grootse internationale festival in de zomer, brengen we met het Wintervuurwerk de intieme sfeer terug naar Scheveningen”, zegt Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. “Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten.”

Bereikbaarheid vuurwerkfestival

Dit festival wordt (gelukkig) minder druk bezocht dan het zomerse vuurwerkfestival. Toch is het handig goed voorbereid op pad te gaan.

Bus of tram naar het Vuurwerkfestival:
Geen zin om uren lang in de file te staan? Geen zin om tegen de wind in te fietsen? Ga dan lekker met de bus of tram naar het winter Vuurwerkfestival 2018.

Vanaf station Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je met tram 9, 11 en bus 22, 61 (vervanging van tram 1) naar Scheveningen. De rit duurt zo’n 15 minuten en je moet uitstappen bij halte Kurhausplein. Als je met tram 11 gaat kun je doorrijden tot het eindpunt.

Parkeren op Scheveningen:
De parkeergarages zijn vaak snel vol via de Parking web-app zie je waar nog plek is. De grootste parkeergarage is te vinden aan de Zwolsestraat. Je betaalt daar 0,80 cent per 15 minuten.

Meer over

Doen

adv.