Het volledige programma van Bevrijdingsfestival 2019 in Den Haag

Door Joyce Hoogland 14 maart 2019

Eerder konden we al melden dat dj Sam Feldt, je weet wel van ‘Summer on you’, naar het Bevrijdingsfestival in Den Haag komt. Nu mogen we nog meer namen bekendmaken. Wat dacht je van Racoon, Lucien Foort en 2 Brothers on the 4th floor !

Op zondag 5 mei wordt op het Haagse Malieveld het Bevrijdingsfestival gevierd. Een heerlijk relaxt feestje met elk jaar weer grote optredens.

Programma Bevrijdingsfestival 2019

Mainstage
Op het hoofdpodium van het gratis Bevrijdingsfestival mag de Haagse gelegenheidsformatie Storm het spits afbijten, gevolgd door de groep Tumbleweed. Ook de band Toontje lager treedt hier op. Net als de Italiaanse groep The magnetics, de Surinaamse zanger Jeangu Macrooy, brassband Gallowstreet en hoofdact Racoon.

Sena performers stage:
Het tweede podium wordt geopend met een optreden van de Haagse volkszanger Guido van de Graaf. Daarna treedt de nineties-act 2 Brothers on the 4th floor op, gevolgd door verschillende hiphopacts zoals Usainboyz, Latifah, F1rstman en Jacin trill. In de avond is dit podium het domein van dj’s, zoals Wef, Lucien Foort en Sam Feldt.

Den Haag Outdoor dance area:
Het Bevrijdingsfestival werkt dit jaar voor het eerst samen met de organisatie van het dancefestival Den Haag Outdoor, die op 5 mei alvast een voorproefje geeft van het festival op 17 augustus in het Zuiderpark. In de overdekte dancetent op het Malieveld draaien onder anderen Larrykoek, D-rashid, Kevin Orduña, Peter van Leeuwen & Mark van Dale, Remy, Ziggy en Outsiders.

adv.