Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel Den Haag blij: zo bak jij gemakkelijk een Instagramwaardige kersttaart

Aangeboden door Happy Baking 23 november 2020

Zit je met de handen in het haar over wat je gaat doen met kerst? Word je nu al verdrietig (of blij) bij de gedachte aan géén uitgebreid kerstdiner met de hele familie? Geen nood! Ga gewoon een taart bakken, daar word je blij van. En nee, je hoeft geen taartenkoning(in) te zijn.

Bijna niks zo lekker dan creatief bezig zijn. Omdat we daar nu meer tijd voor hebben. Omdat het afleidt. En omdat het gewoon heel leuk is. Waarom dan niet iets maken wat je ook nog eens op kan eten? Met de kerst in aantocht is één plus één twee: ga de ultieme kersttaart maken, die je lekker op Instagram zet. Extra volgers gegarandeerd.

Niet moeilijk

Een taart bakken hoeft trouwens helemaal niet moeilijk te zijn, vertelt Marianne Koen van Happy Baking in de Fahrenheitstraat. In deze gezellige winkel vind je álles om een taart te bakken, van allerlei bakvormen tot de meest bijzondere taartdecoraties en bakmixen. Zowel ervaren bakkers als beginners zitten hier goed.

Marianne: “Om te beginnen moet je kijken wat je al in huis hebt. De meeste mensen hebben wel een bakvorm: daar begint het bij. Heb je die niet, dan hebben wij alle soorten en maten voor je.” Daarna komt de bakmix, oftewel de vulling van de taart. Marianne: “Welke mix je kiest is afhankelijk van de soort taart die je wilt maken. Op dit moment is de Red Velvet cake heel populair. In de winkel verkopen we deze mix, die ambachtelijk is gemaakt. En de finishing touch is de bekleding van de taart, met botercrème of fondant.

Tekst gaat verder onder de foto’s

De winkel barst van de vrolijke kerst-taartdecoraties. Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Kerst

Als allerlaatste komt de decoratie (voor velen stiekem het leukste gedeelte). Hiermee maak jij je taart helemaal af. Ga jij voor een kerstexemplaar? Dan kun je je helemaal uitleven met de leukste taartversieringen dit jaar! De kerstafdeling van Happy Baking barst van de kerstdecoraties. “Er is van alles mogelijk, van kerstmannen van marsepein of fondant tot een topper (soort ‘piek’ van de taart) met ‘Merry Christmas‘”, vertelt Marianne.

Heb je geen zin om de taart helemaal zelf te bakken? Marianne: “Dan kun je ook een kant-en-klare taart kopen. En dan zelf decoreren. Alles is mogelijk.” Ben je al overtuigd? De redactie van indebuurt Den Haag wil jouw taart graag proeven:).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Happy Baking. Meer over Happy Baking ontdekken?

Happy Baking

Geopend09:30 - 17:30

Fahrenheitstraat 570, Den Haag

adv.