Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Haagse meidenband doet auditie bij The Voice of Holland

Door Joyce Hoogland 21 november 2018

The Voice of Holland is al 8 jaar op de Nederlandse tv en dit jaar mogen voor het eerst bands meedoen met de talentenjacht. Dat lieten de meiden van de Haagse band Luminize zich niet twee keer zeggen en zij hebben zich gelijk ingeschreven.

De audities blijven hetzelfde en de jury weet van te voren niet of ze naar een solo-artiest of een band luisteren. Met deze nieuwe aanvulling hoopt RTL nog meer talent te ontdekken omdat er heel veel goede zangers en zangeressen in een band verstopt zitten.

Luminize

De meiden van de girls only rockband Luminize komen uit Kroatië maar wonen inmiddels al weer 4 jaar op Scheveningen. Afgelopen april stonden ze op het Life i live festival en vrijdag 23 november kan heel Nederland van ze genieten. De meiden staan dan in de Blind audition van The Voice of Holland. Wij weten bijna zeker dat er stoelen gaan draaien en zullen de dames dan kiezen voor coach Anouk?

The Voice of Holland is vrijdag 23 november vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4.

Pre-view

Kun je niet zo lang wachten? De band is vanavond (woensdag 21 november) te gast bij de live uitzending van Den Haag FM in het Park Road café. Zij steunen daar de actie Sintvoorieder1 en geven een mini-optreden.

Lees ook:

Band Luminize

Kroatische rockchick voelt zich helemaal thuis in Den Haag

De girls only rockband Luminize staat vrijdag op het Life i Live festival in Den Haag. Een producer ...

Meer over

Doen

adv.