Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis uitjes in Den Haag: van muziekfestivals tot musea

Door Joyce Hoogland 14 augustus 2019

Leuk een dagje uit, maar het is allemaal zo duur! En zeker in deze vakantieperiode lijkt onze portemonnee sneller leeg dan normaal. Zal er een gat in zitten? Maar in Den Haag moeten toch genoeg leuke gratis uitjes zijn? Wij gaan op onderzoek uit:

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis festivals

Een avondje uit hoeft ook niet veel te kosten, flesje water in je tas en gaan. Een aantal gratis festivals zoals Parkpop en Schollenpop hebben we al achter de rug. Maar binnenkort is er nog Jazz in de gracht en het Uit festival.

Jazz in de gracht 2019: Bereikbaarheid, programma en meer

Hét jazzevenement van Den Haag staat voor de deur. Vanaf donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustu...

Gratis rondleiding

Foto: Digi Khmer

Wil je een keer Den Haag op een geheel andere manier bekijken? Dan biedt Den Haag Greeters je de mogelijkheid om gratis een wandeling te maken met een echte Hagenaar/Hagenees. De greeters vertellen tijdens de wandeling hun eigen verhaal op hun eigen manier. De tocht duurt meestal zo’n 2 a 3 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis kunst

We love musea, maar je moet er wel altijd voor betalen, of niet?

Foto: Digi Khmer

Beelden aan zee

Op Scheveningen heb je een gratis buitenmuseum met hele schattige beelden. Aan de Strandweg 13 vind je sculpturen van de Amerikaanse beeldhouwer Tom Otterness, deze zijn onderdeel van Museum Beelden aan Zee.


Meer over Museum Beelden aan zee ontdekken?

Museum Beelden aan zee musea

Geopend10:00 - 17:00

Harteveltstraat 1, Den Haag

Bekijk meer:musea

Pulchri studio

Aan het Lange Voorhout is de Pulchri studio, vereniging van kunstenaars, te vinden. Daar tonen kunstenaars vaak gratis hun kunstwerken.


Meer over Pulchri Studio ontdekken?

Pulchri Studio galeries

Geopend12:00 - 17:00

Lange Voorhout 15, Den Haag

Bekijk meer:galeries

Atrium

De centrale hal van het stadhuis zijn regelmatig gratis exposities.  Daarnaast is het stadhuis ook een bijzonder gebouw om eens goed te bekijken. Het is ontworpen door de Amerikaanse architect Richard Meier.


Meer over Atrium ontdekken?

Atrium makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Frederik Hendrikplein 33, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

Gratis sporten

Yoga in de Paleistuinen

Yoga

Balanzs Den Haag biedt de hele zomer (tot 15 september) gratis yogalessen in de Paleistuin aan. Elke zondagochtend kun je om 10.30 uur meedoen. De les duurt een uurtje.

Buitenfitness

Op verschillende plekken in Den Haag kun je gratis fitnesstoestellen gebruiken. Deze staan buiten onder andere in het Zuiderpark en op het strand bij surfschool Hart Beach.

Tennis

Tussen de Loosduinseweg en de Newtonstraat ligt sportpark De Verademing. Er zijn veel openbare voorzieningen zoals Jeu-de-boulesbanen en een voetbalkooi. Ook zijn er vrij toegankelijke tennisvelden.

 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.