Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkoop overnachten: 5 x budget hotels en hostels in Den Haag

Door Alice van der Laan 15 juni 2019

Zoek je een leuk hotel in Den Haag voor een leuke (goedkope) prijs? Dan moet je dit lijstje even bekijken. Wij hebben uitgezocht waar je het beste kunt overnachten in Den Haag zonder teveel te besteden. Dat is toch handig met Sail, Parkpop en het concert van Pink die er binnenkort aankomen!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Stay Okay Den Haag

Stay Okay hostel bevindt zich op loopafstand van station Holland Spoor en op 5 minuten fietsen van het centrum. Je kunt hier lekker eten (binnen of aan het water) en ze hebben een leuke hotelbar. Het hotel heeft een dynamisch prijzenbeleid wat inhoudt dat de prijzen per dag verschillen. Je betaalt voor een tweepersoonskamer € 96,- per kamer inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor een gedeelde kamer betaal je € 40,20 inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De prijzen kunnen iets verschillen per dag maar alsnog blijft het lekker cheap!


Meer over Stayokay ontdekken?

Stayokay hostels

GeopendHele dag

Scheepmakersstraat 27, Den Haag

Bekijk meer:hostels

The Hague hostel

Gekke Geit
Gekke Geit

Houd je van een feestje? Dan moet je hier zijn. Het The Hague Hostel  bevindt zich midden in het Haagse centrum. Bij dit hostel hebben ze ook een dynamisch prijzenbeleid, houdt er dus rekening mee dat de prijs iets kan verschillen met de prijs die in dit artikel staat.  Voor een tweepersoonskamer betaal je € 69,45 inclusief toeristenbelasting. Voor een bed in een gedeelde kamer betaal je € 27,45 inclusief toeristenbelasting. Het ontbijt is helemaal een koopje. Dit kost maar € 1,50 voor een broodje!


Meer over Hostel The Hague ontdekken?

Hostel The Hague hostels

Geopend09:00 - 18:00

Lutherse Burgwal 5, Den Haag

Bekijk meer:hostels

The Golden Stork

Beeld: Facebook Golden Stork

The Golden Stork bevindt zich op de Bierkade, dus op twee keer rollen van het centrum. Ze hebben hier geen privékamers, alleen gedeelde kamers. Daar moet je wel van houden natuurlijk. Voor een bed in een gedeelde kamer betaal je ongeveer € 25 tot € 30 euro per nacht. Een ontbijtje kost € 2,- en daarvoor krijg je een kop koffie en een croissant. Let op: ook hier kunnen de prijzen verschillen.


Meer over Hostel The Golden Stork ontdekken?

Hostel The Golden Stork hostels

Geopend08:00 - 23:00

Bierkade 22, Den Haag

Bekijk meer:hostels

King Kool

Beeld: King Kool

Dit hostel is niet duur en stiekem wel heel leuk. Ze hebben er vanalles: van gedeelde themakamers tot luxe privékamers. Voor een gedeelde kamer betaal je tussen de € 17 en € 30 euro. Voor een tweepersoonskamer betaal je tussen de € 45 en € 90 euro. Ontbijt serveren ze hier helaas niet maar je mag wel kosteloos van de keuken gebruik maken. Leuk toch? Let op: ook hier kunnen de prijzen verschillen.


Meer over Kingkool The Hague City Hostel ontdekken?

Kingkool The Hague City Hostel hostels

Prinsegracht 51, Den Haag

Bekijk meer:hostels

Jorplace beach hostel

Durq Jorplace Hostel
Durq Jorplace Hostel

Zoek je een betaalbaar ho(s)tel dicht bij het strand? Dan moet je hier zijn. Jorplace bevindt zich op 5 minuten lopen van het strand en aan de voet van de gezellige Keizerstraat. Deze straat op zich is al een bezienswaardigheid met gezellige barretjes en restaurantjes. Een bed in een gedeelde kamer kost tussen de € 19 en € 25 euro, voor een twee-, of driepersoonskamer betaal je tussen de € 65 en € 85 euro. Een ontbijtje kost maar € 5,50 en hier zit een heleboel lekkers bij inbegrepen.

Ook leuk: dit hostel heeft een chalet in de tuin die je kunt afhuren met je vrienden. Hoe tof is dat? Let op: ook hier kunnen de prijzen verschillen.


Meer over Jorplace Beach Hostel Scheveningen Den Haag ontdekken?

Jorplace Beach Hostel Scheveningen Den Haag campings

Keizerstraat 296, Den Haag

Bekijk meer:campings

Lees ook:

Een nachtje een prins of prinses voelen in het Paleis Hotel

Je bent er vast wel eens langsgelopen. Het statige 17e eeuwse pand in het hart van Den Haag centrum,...

Een nachtje bij Des Indes, dat zou iedereen moeten doen

Wie kent het niet? Het grote, gele en vooral statige hotel Des Indes aan het Lange Voorhout in Den H...

Voor je bucketlist: slapen in een strandhuisje op Kijkduin

Op het Zuiderstrand van Kijkduin staan twintig strandhuisjes van Jeroen en Patricia Struving. Twee j...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.