Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Treinreizigers krijgen in Den Haag een week lang gratis koffie en thee

Door Joyce Hoogland 16 april 2019

Ja, het was ellendig. Ja, het was frustrerend. Ja, jullie geduld wordt beloond. Omdat de werkzaamheden rondom Leiden Centraal zoveel heeft gevraagd van reizigers (ook in Den Haag), worden ze vertroeteld met een week lang gratis koffie en thee. 

Treinstations

Sinds deze week (maandag 15 april) rijden de treinen eindelijk weer volgens de normale dienstregeling. Drie weken lang gingen de treinstations in Leiden op de schop en dit zorgde ervoor dat treinreizigers moesten omreizen, vertraging hadden en nog veel meer ellende. Daarom krijgen treinreizigers op zes grote treinstations in de Randstad gratis koffie en thee van de NS. Zo lezen wij in het AD.

Waar en wanneer?

Nu wil je natuurlijk weten: waar en wanneer? Tot en met vrijdagavond kun je bij Kiosk op de stations: Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor, Leiden Centraal, Haarlem, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Sloterdijk, in de ochtend- en avondspits een gratis bakkie troost scoren. In de ochtend is dit van 06.30 tot 09.00 uur en in de middag/avond van 16.00 tot 18.30 uur. Verder wordt er gratis fruit uitgedeeld.

adv.