Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te koop: woon/winkelpand met dakterras en garage in het Zeeheldenkwartier

Aangeboden door Elzenaar NVM Makelaars 9 augustus 2019

Dit is gaaf. Er staat een markant hoekpand te koop in het Zeeheldenkwartier (Tasmanstraat 131/ Prins Hendrikstraat 93). Heb je altijd al een winkel of horecagelegenheid willen hebben in het leukste gedeelte van de stad? Dan is dit je kans. Het pand bestaat namelijk uit een royale winkelruimte (127m2) en een drielaags bovenhuis met dakterras. Say what?

De woning staat te koop voor € 1.000.000 k.k. maar dan heb je wel je winkel/ kantoor en woning in één. En dat gelegen op de hoek van één van de populairste winkelstraten van het Zeeheldenkwartier.

Dit wil je

De totale oppervlakte van het pand is ruim 300m2. Op de begane grond vind je een royale winkelruimte van 127m2 met bovengelegen magazijn van 33m2. Deze winkel heeft een ingang op de hoek met de Prins Hendrikstraat. Conform het bestemmingsplan is de bestemming ‘Gemengd 1’ dus is er mogelijkheid voor horeca, tevens is er aangrenzend aan de winkelruimte een garage waar ruimte is voor één auto.

Bovengelegen is een ruim bemeten (152m2) 3 laags-bovenwoning met een ruim dakterras van 36m2. Dit bovenhuis beschikt over 6 ruime kamers, kozijnen met dubbele beglazing en een goede cv installatie. Hoe blij word je hiervan?

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze woning? Kijk dan eens op de website van Elzenaar NVM Makelaars. Bekijk ook gelijk het overige aanbod. Veel woningen staan nét online! Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen naar 070 – 360 48 07 of mailen naar [email protected] voor meer informatie. Het team staat je graag te woord 😉


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Elzenaar NVM Makelaars. Meer over Elzenaar NVM Makelaars ontdekken?

Elzenaar NVM Makelaars makelaars

Gesloten10:00 - 14:00

Driebergenstraat 37, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.