Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Een Haags gezin, met 14 kinderen in huis, tijdens de corona lockdown

Door Joyce Hoogland 2 juni 2020

Stel je voor: een gezin van 16 personen en dan breekt er ineens corona uit: scholen sluiten en mensen moeten thuiswerken. Vanaf 6 juli is het programma ‘Een huis vol’ weer op tv met onder andere familie Baumgard uit Den Haag.

Heel Nederland zwoegt op thuisonderwijs en zoekt een weg in de 1,5 metermaatschappij. Maar wat betekenen deze maatregelen voor grote gezinnen? Hoe doorsta je maandenlang met 16 mensen in een huis? En hoe zit dat met thuisonderwijs met zoveel kinderen die thuis blijven?

Familie Baumgard uit Den Haag

In een rijtjeshuis in Loosduinen woont familie Baumgard, bestaande uit 13 kids een kleinzoon en Samantha en Eugene.

Vier jaar geleden was dit Haagse gezin al op de buis te zien. Inmiddels is er een kleine Baumgard bijgekomen en telt het huishouden nu 16 personen. Misschien is de tijd aangebroken voor één van de kids om uit te vliegen? We zullen het zien.

Zomerspecial huis vol

Op maandag 6 juli start het 10e seizoen van ‘Een Huis Vol’, een serie van KRO-NCRV over het dagelijks leven in een groot gezin. In deze zomerspecial: ‘Een Huis Vol in quarantaine’ zien we hoe de gezinnen zich redden in deze bijzondere tijd. Naast de drie gezinnen uit vorig seizoen maken we deze serie opnieuw kennis met twee oudgediende families uit eerdere seizoenen: de familie Baumgard uit Den Haag en de familie Quaedackers uit Heerlen.

Lees ook:

Foto’s: Goede Tijden Slechte Tijden maakt opnames in Den Haag

De tijd van onbezorgdheid is voorbij... Nou ja, nog niet helemaal natuurlijk. Maar mooi is wel dat h...

Haagse hottie Marwan Kenzari speelt samen met Charlize Theron in een nieuwe Netflix film

Het gaat lekker met de Haagse acteur Marwan Kenzari. Vorig jaar mocht hij nog de geweldige rol van J...

Meer over

Getipt Inwoners

adv.