Insidertip: Hier koop je merken als Hugo Boss en Nikkie tot 90% goedkoper dan nieuw

Aangeboden door Triple-G 18 april 2019

Ken je kledingwinkel Triple-G al? In een zijstraatje van de Leyweg zit een winkel verstopt waar je alle topmerken kunt kopen, tot 90% goedkoper dan de originele prijs. Say what? Ja, dat dachten wij óók.

Deze winkel is oprecht het best bewaarde geheim van Den Haag. Dat is niet gelogen, want het is echt een beetje lastig te vinden de eerste keer (klik hier voor de routebeschrijving, dan vind je het zó). Eenmaal aangekomen tref je merken als Hugo Boss, Oilily, Claudia Strater, Jacky Luxury, Sandwich, Nikkie, Lofty Manner, Riani, M.E.T. en nog veel méér, maar dan tot maar 10% van de originele prijs. Heb jij die nieuwe zomerjurk al gescoord? We zien er hier zo 450 stuks hangen!

Tweedehands en nieuw

Bij Triple-G is ruim 20% van de kleding nieuw, met het prijskaartje er nog aan. De andere kleding is simpelweg niet van nieuw te onderscheiden. Daar staan ze voor bij Triple-G. Je krijgt alleen de hoogste kwaliteit, anders niet. Ook leuk om te weten: bij Triple-G kun je je hele gezin in het nieuw steken. Je vindt er namelijk niet alleen vrouwenkleding, maar ook genoeg mannen-, en kinderkleding, schoenen en onwijs veel gave accessoires.

Populair

Ook al komen er dagelijks een heleboel items bij (zo’n 300 tot 500 stuks), het blijft snel gaan bij Triple-G. Ook in Delft was de winkel een groot succes. Toen de winkel daar opende, stonden er rijen mensen voor de deur. Klik hier voor het bewijs. Nu is alleen de vestiging in Den Haag open. Ga dus snel die kant op als je leuke artikelen wilt scoren!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Triple-G. Meer over Triple-G ontdekken?

Triple-G winkelen

Vandaag gesloten

Leyweg 531, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

adv.