Gaaf: waargebeurd verhaal over superhonden die mensenlevens redden

Aangeboden door Omniversum 5 juli 2019

Soms heb je van die films waar je gewoon spontaan blij van wordt. De inspirerende film Superpower dogs is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. Zin in een bijzondere middag? Ga dan naar deze film in het Omniversum.

De film is leuk voor iedereen: of je nou gek bent van honden, of helemaal niet, deze film raakt je. Lees hier wat je ongeveer kunt verwachten.

Beeld: Superpower dogs

Avontuurlijke helden

De film neemt je mee op reis over de wereld en laat je zien hoe honden een (levens)belangrijke rol voor mensen kunnen spelen. Zo wordt puppy Halo getraind om een rampenteam in Amerika te helpen. Henry is een reddingsexpert bij lawines in de Canadese Rocky Mountains.

Reef is een badmeester bij de Italiaanse kustwacht; Ricochet, een Californische surflegende, helpt mensen met een handicap en PTSS; en de bloedhonden Tipper en Tony zijn een onmisbare steun bij het gevecht voor het behoud van bedreigde diersoorten in Afrika.

Wetenschappelijke geheimen

Bij Superpower dogs sta je niet alleen versteld van de uitzonderlijke capaciteiten van deze bijzondere honden, maar ontdek je ook de wetenschappelijke geheimen achter hun superkrachten. Super interessant dus! Houd er rekening mee dat je dit allemaal ziet op het grootste beeldscherm van Europa en je hebt alle ingrediënten voor een leuke middag of avond uit!

Klik hier voor tickets!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Omniversum. Meer over Omniversum ontdekken?

Omniversum bioscopen

Gesloten10:30 - 16:00

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer:bioscopen

adv.